Orange: zníženie cien dátového roamingu

Mobilný operátor Orange zrejme vypočul želania slovenských zákazníkov a prináša nižšie poplatky za dáta čerpané nielen v ich obľúbenej dovolenkovej destinácii Chorvátsku. Okrem balíka Európa dáta, s ktorým môžu zákazníci surfovať v partnerských sieťach EÚ a vo Švajčiarsku za 0,09 € / MB, si odteraz môžu aktivovať aj balík Svet dáta, s ktorým budú surfovať o 90 % lacnejšie, za 0,89 € / MB aj v ďalších krajinách sveta.

Za 6,90 € mesačne bez viazanosti alebo s ročnou viazanosťou za 3,90 € mesačne získajú výhodnejší dátový roaming aj v Chorvátsku, Turecku, USA, Kanade, Číne, Egypte, Rusku, Thajsku, Ukrajine, Izraeli, Spojených Arabských Emirátoch, Čiernej Hore, Srbsku, Macedónsku a Bielorusku. Výhodné ceny za MB si podobne ako s balíkom Európa dáta môžu užívať aj v ostatných sieťach EÚ + Švajčiarska, kde za 1 MB zaplatia 0,49 €. Pri ročnej viazanosti a mesačnom poplatku 1,90 € zákazníci surfujú s balíkom Európa dáta v partnerských sieťach za 0,09 € / MB, v ostatných sieťach EÚ za 0,49 € / MB.

Orange roaming

Balík Svet dáta si zákazníci môžu aktivovať zaslaním SMS v tvare Ano na číslo 981, Svet dáta s viazanosťou zaslaním SMS v tvare Ano na číslo 983.

Pre výhodnejšiu komunikáciu v roamingu Orange prináša svojim zákazníkom aj ďalšie balíky, s ktorými môžu telefonovať alebo posielať SMS za ceny takmer ako doma. S roamingovým balíkom Ahoj Európa+ zaplatia zákazníci po prvej minúte za prijaté hovory v krajinách EÚ + Švajčiarsko 0,09 € za minútu a zároveň získajú zľavu 50% na medzinárodné hovory uskutočnené do týchto krajín. S roamingovým balíkom Európa SMS+ za mesačný poplatok 2,90 € pri ročnej viazanosti môžu zákazníci posielať SMS za 0,09 € a navyše ako bonus získajú ročné cestovné poistenie v zahraničí.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu