T-Mobile: nový program na predplatenej karte Easy Free new

Čitateľ s nickom DjM nás upozornil, že operátor T-Mobile od 19. júla 2011 zaradil do svoje ponuky nový program pre predplatenú kartu s názvom Easy Free new, ktorý ponúka volania so sekundovou tarifikáciou so známou tarifikáciou 60+1 do všetkých sietí v SR za 0,10 € a SMS do všetkých sietí v SR za 0,0605 € . S novým programom Easy Free máte navyše volania v mobilnej sieti Slovak Telekom (sieť T-Mobile) automaticky zadarmo prvý víkend po aktivácii SIM karty.

Zákazníci majú možnosť volať v sieti T-Mobile každý víkend zadarmo aj po dobití kreditu počas týždňa s garanciou do 31. 12. 2011. Stačí, ak si v priebehu týždňa dobijú kredit ktoroukoľvek sumou a ktorýmkoľvek spôsobom, okrem dobitia kupónom Easy a bonusového dobitia kreditu a nasledujúci víkend po dobití kreditu majú volania v sieti T-Mobile zadarmo.

Odo dňa aktivácie programu Easy Free new je SIM karta platná 3 mesiace aj bez akéhokoľvek dobitia kreditu, pričom každým novým dobitím kreditu sa predlžuje aj doba platnosti SIM karty, ktorá je 12 mesiacov odo dňa posledného dobitia kreditu. Program Easy Free new nie je možné kombinovať s programom Easy Plus.

Zdroj: t-mobile.sk

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu