Nokia 700 (Zeta): pripravovaný smartfón s OS Symbian Belle?

Spoločnosť Nokia pripravuje okrem zariadení s Windows Phone 7 aj nové modely s operačným systémom Symbian Belle, ktorý má byť aktualizáciou Symbianu Anna. Jeden zo štyroch pripravovaných smartfónov s 1 GHz dostal kódové označenie Nokia 700 (Zeta). Na internete sa objavili údajne uniknuté fotografie pripravovaného modelu.

Dotykové zariadenie bielej farby pôsobí veľmi dobre. Predná časť je pravdepodobne z plastu, zadná vyzerá byť podľa fotografií kombináciou plastu a kovu. Pod dotykovým 3,2'' AMOLED displejom s rozlíšením 360 x 640 bodov sa nachádzajú tri hardvérové tlačidlá a pod nimi netradične, ale efektne riešený reproduktor. Nad displejom je predná VGA kamera pre videohovory. Na zadnej strane vidno 5 Mpix fotoaparát s LED diódou, autofókus vraj bude opäť chýbať.

Podľa uvedených špecifikácií by mala mať nová Nokia rozmery 110 x 51 x 10 mm a hmotnosť okolo 80 gramov. Nemá chýbať podpora HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, pamäťových kariet a NFC. Informácie o dostupnosti alebo cene neboli zverejnené.

Zdroj: knowyourmobile.in

Diskusia k článku:

Začať diskusiu