Orange: letná ponuka pre biznis zákazníkov

Spoločnosť Orange prináša od 1. júla 2011 nový zvýhodnený doplnkový paušál s volaniami do celého sveta, 100 MB dát za mesačný poplatok od 18,99 € a zľavy na mobilné telefóny až do výšky 130 €.

Paušál Biznis Svet 100 večer

Zákazníci, ktorí aspoň dva mesiace využívajú Biznis Paušál Svet, alebo si ho aktivujú podpísaním Dodatku na 15 alebo 24 mesiacov, si od 1. júla 2011 môžu vziať do svojej firmy za výhodných podmienok aj nový doplnkový paušál Biznis Svet 100 večer. Vybrať si ho môžu s mobilným telefónom alebo aj bez neho. Získajú s ním 100 minút volaní do celého sveta, až 2 000 minút na volania v sieti Orange večer a cez víkend, 100 MB predplatených dát na surfovanie v mobile, výhodné jednotné ceny na volania nad paušál len za 0,13 € ako aj ďalšie výhody. Ak sa rozhodnú aj pre mobilný telefón, získajú navyše letnú zľavu na mobil vo výške 30€.

Orange Biznis

Zľava na telefón až do výšky 130 eur

Zákazníci, ktorí si v lete aktivujú niektorý z paušálov Biznis Svet spolu s telefónom si môžu uplatniť novú jednorazovú zľavu z dotovanej ceny telefónu až do výšky až 130 €.

Orange Biznis

Paušály Biznis Svet – jediné paušály so zahrnutými volaniami do celého sveta

Biznis zákazníci Orangeu si môžu aj počas leta vybrať niektorý z nasledovných paušálov Biznis Svet spolu, ktoré obsahujú ako jediné biznis paušály na slovenskom trhu predplatené minúty na volania do celého sveta. Aj naďalej pritom trvá aktuálna špeciálna ponuka, v rámci ktorej môžu získať až 60 % predplatených minút naviac po dobu od 2 do 24 mesiacov.

Orange BiznisOrange Biznis

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu