Orange: letná ponuka pre Paušály Snov+ a hra o Kiu Sportage

Zľava na telefón až do výšky 100 €, neobmedzené vzájomné volania s blízkymi, volania do celého sveta za ceny ako doma, dvojnásobný počet predplatených minút do všetkých sietí a možnosť vybrať si jedno číslo v inej slovenskej sieti na pol roka bezplatných volaní - to sú benefity, ktoré môžu získať zákazníci, ktorí využijú letné akcie a vyskladajú si svoj Paušál Snov+.

Dodatočná zľava až do 100 € z akciových cien telefónov

Zákazníci, ktorí teraz využijú akciu a vyskladajú si Paušál Snov+ získajú dodatočnú zľavu nad rámec akciových cien telefónov až do 100 €. Zľava závisí od výšky mesačného poplatku za paušál. Je tým väčšia, čím vyšší balík Internetu v mobile si zákazník zvolí.

Orange zlava

Neobmedzené vzájomné volania a jednotná cena do všetkých sietí s novým Paušálom pre blízkeho a Primou Snov

Každý zákazník Orangeu, ktorý využije letnú akciu, vymení si svoj mobilný telefón a vyskladá svoj nový Paušál Snov+, môže získať pre seba a svojho blízkeho neobmedzené vzájomné volania na jedno telefónne číslo blízkeho v sieti Orange.

Ak má jeho blízky Prima kartu, zvýhodnenú komunikáciu získa s novým profilom Prima Snov, na ktorý môže prejsť zo svojej existujúcej Prima karty. S Primou Snov získa jednotnú minútovú cenu hovorov do všetkých sietí na Slovensku za 0,12 € / min a SMS za 0,06 €. Vzájomné volania medzi Paušálom Snov+ a Primou Snov budú bezplatné a neobmedzené.

S Paušálom pre blízkeho získa zákazník a jeho blízky, pre ktorého si Paušál pre blízkeho vyberie, vzájomné neobmedzené volania, jednotnú minútovú cenu hovorov do všetkých sietí v SR 0,12 € / min a SMS za 0,06 €. Mesačný poplatok za Paušál pre blízkeho bez telefónu je 1 €, zákazník sa nemusí viazať a na nový mobilný telefón si šetrí so službou Mobil bez záväzku. V prípade, že si zákazník vyskladá svoj paušál s mesačným poplatkom viac než 18 €, môže sa rozhodnúť aj pre Paušál pre blízkeho s telefónom s mesačným poplatkom 3 € a viazanosťou na 24 mesiacov.

Volania do celého sveta ako doma

Mimo svojich predplatených minút získajú zákazníci s Paušálom Snov+ aj volania do celého sveta za ceny ako doma. Cena za minútu volania do celého sveta tak môže byť už od 0,09 € / min v závislosti od zvoleného balíka. Ak si zákazník zvolí Volania do všetkých sietí 400 minút+, cena po prevolaní predplatených minút je 0,09 € / min.

V prípade balíka Volania do všetkých sietí 200 minút+ je cena 0,11 € min, v balíku so 100 predplatenými minútami do všetkých sietí je cena 0,13 € / min a pri najnižšom balíku je 0,18 € / min, pričom do pevných sietí EÚ je cena 0,1674 € / min.

Dvojnásobok minút do všetkých sietí a volania na 1 číslo z inej siete

Ak si zákazník skombinuje balík Volania svojim s balíkom Volania do všetkých sietí s podpisom Dodatku k Zmluve o pripojení na 24 mesiacov, automaticky získava až na 2 mesiace zadarmo navyše rovnaký počet predplatených minút ako má v balíku Volania do všetkých sietí a volania až na pol roka na jedno číslo z inej siete v rámci Slovenska v čase Volaní svojim zadarmo.

Nový telefón už o 7 mesiacov skôr

Navyše, tí zákazníci, ktorí si svoj Paušál Snov+ vyskladajú s balíkom Volania svojim, si svoj mobilný telefón môžu vymeniť o 2 mesiace skôr. Ak do svojho Paušálu Snov+ zaradia aj niektorý z vybraných balíkov Internetu v mobile - Balik 100 MB+, Balík 1000 MB+, Balík 2000 MB+ alebo Balík 5000 MB+ si svoj mobilný telefón môžu vymeniť o 5 mesiacov skôr. Ak si obe tieto služby skombinujú, nový mobil môžu získať už o 7 mesiacov skôr.

Zákazníci, ktorí si od 1. júla do 31. augusta 2011 vyberú paušál, prejdú z predplatenej karty na paušál alebo si predĺžia zmluvu a podpíšu Dodatok k Zmluve o pripojení s viazanosťou na vybrané hlasové alebo dátové mesačné programy alebo služby Orange Doma, budú automaticky zaradení do Letnej hry o 48 Áut roka 2011 – Kia Sportage.

Žrebovanie výhercov bude prebiehať každý pracovný deň od 8.7. 20111 do 2.9. 2011, žrebuje sa jeden výherca, pričom vždy v deň po víkende sa vyžrebujú výhercovia dvaja. Do žrebovania budú zaradení tí zákazníci, ktorý v deň, respektíve víkend predchádzajúci žrebovaniu podpísali Dodatok k Zmluve s viazanosťou.

Orange má nové autá pripravené aj pre existujúcich zákazníkov, ktorí sa do súťaže môžu zapojiť jednoducho zaslaním SMS správy s textom ANO na krátke číslo 567. Automaticky sú tak v hre o dva modely Kia Sportage, ktorých žrebovanie prebehne 2. septembra 2011 a to sumárne za mesiac júl a august. S každou odoslanou správou pritom zákazník zvyšuje svoje šance na výhru.

Navyše, za každú odoslanú SMS správu dostane zákazník pohľadnicu s letným motívom vo forme MMS správy. Cena odchádzajúcej SMS na číslo 567 je podľa platného cenníka služieb. Cena prijatej MMS je 0,49 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu