O2: SMS služby vo Zvolene a Prešove

O2 umožňuje od 1. júla 2011 svojim zákazníkom zakúpiť si parkovací lístok prostredníctvom krátkej textovej správy (SMS) aj vo Zvolene. Aktuálne tak majú zákazníci O2 v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici, Trenčíne, Martine, Prešove, Vranove nad Topľou a najnovšie vo Zvolene.

Vodiči, ktorí chcú zaparkovať na platenom parkovisku s úhradou za parkovné majú možnosť zaslať SMS v predpísanom tvare na číslo 2200. Následne im bude v spätnej SMS doručený parkovací lístok s potrebnými údajmi. Prostredníctvom SMS je možné získať aj ďalšie služby, ktorými sú predĺženie parkovného a informácia o službe.

Podrobné informácie o cenách a parkoviskách pre využitie SMS parkovacieho lístka nájdete na stránke O2.

O2 zároveň svojim zákazníkom umožňuje od 1. júla si zakúpiť cestovný lístok aj na mestskú hromadnú dopravu v Prešove prostredníctvom SMS správy. Po Bratislave, Košiciach a Žiline je tak táto služba dostupná pre zákazníkov už vo štvrtom krajskom meste. Na zakúpenie cestovného lístka stačí, ak zákazník pošle prázdnu bezplatnú SMS na skrátené telefónne číslo 1144.

Následne mu bude približne do 2 minút rovnako vo forme SMS doručený cestovný lístok. Platnosť cestovného lístka je 40 minút v čase, na ktorý bol vystavený a cena je 0,60 € s DPH. Cestujúci je povinný mať SMS cestovný lístok v mobilnom telefóne už pri nástupe do vozidla a pri kontrole sa ním preukázať. Dodatočné preukázanie sa SMS cestovným lístkom sa neakceptuje.

Prázdna SMS odoslaná na číslo 1144 je bezplatná. Prijatie SMS cestovného lístka je spoplatnené sumou 0,60 EUR. Zákazník si môže objednať aj doručenie INFO SMS o zakúpení lístka. Cena za doručenie INFO SMS je 0,08 € s DPH. Viac informácií nájdete na www.o2.sk.

Zdroj: www.o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu