O2: presmerovanie hovorov aj na predplatených kartách

O2 prináša možnosť aktivovať si službu Presmerovanie hovorov aj zákazníkom s predplatenými službami. Tá všetky prichádzajúce hovory automaticky presmeruje na iné účastnícke číslo mobilnej alebo pevnej siete v rámci Slovenskej alebo Českej republiky.

Typy presmerovania

Služba Presmerovanie hovorov (Okamžité presmerovanie aj Podmienené presmerovanie) je aktuálne povolená na všetkých tarifách O2 s platbou na faktúru. Zákazníkom s predplatenými službami je v rámci ich ochrany pred náhlym poklesom kreditu v zahraničí povolená iba služba Okamžité presmerovanie.

Okamžité presmerovanie všetky prichádzajúce hovory automaticky presmeruje na iné účastnícke číslo zadané používateľom. Podmienené presmerovanie prichádzajúce hovory presmeruje na iné číslo v prípade, ak je telefónne číslo obsadené, neodpovedá alebo je mimo dosahu.

Spoplatnenie služieb

Pri presmerovaní hovoru bude zákazníkovi účtovaná presmerovaná časť hovoru ako volanie z mobilného telefónu na zadané telefónne číslo. Ak sa zákazník nachádza v roamingu a má aktívnu službu Okamžité presmerovanie, presmerovaný hovor je ocenený tarifou, ako keby sa nachádzal na Slovensku. V prípade aktívneho Podmieneného presmerovania je presmerovaný hovor ocenený tarifou roamingových volaní podľa krajiny, v ktorej sa zákazník nachádza.

Aktivácia služby

Aktivácia a deaktivácia služby presmerovania je bezplatná. Ovládanie služby je možné priamo z mobilného telefónu cez menu Nastavenia hovoru alebo prostredníctvom konkrétneho príkazu. Aktívna služba je znázornená symbolom presmerovania priamo na displeji mobilného telefónu.

Aktivácia presmerovania: **21*telefónne číslo #

Zrušenie presmerovania: ##21#

Zistenie stavu: *#21#

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu