T-Mobile: iPhone 4 a HTC Wildfire S - nové farebné verzie v ponuke

Spoločnosť T-Mobile uviedla do ponuky nové farebné verzie dvoch telefónov. Pribudol biely iPhone 4 ktorý sa predáva v rovnakých cenových reláciách ako čierna verzia. Najnižšia suma, ktorú zákazník za mobil zaplatí je 29 € pre paušál iTariff 600.

iPhone 4 je smartfón s dotykovým Retina displejom, uhlopriečkou 3,5'' a operačným systémom iOS. Na multimédiá využijete 5 Mpix fotoaparát s automatickým zaostrovaním a nahrávaním HD videa. Vo výbave nechýba podpora sietí tretej generácie, GPS, Wi-Fi, ani 3,5 mm jack. Vstavaná pamäť má kapacitu 16 alebo 32 GB bez možnosti rozšírenia pomocou pamäťových kariet. Kombinácia hliníka a skla mu dodáva elegantný vzhľad.

Recenzia: Apple iPhone 4 (7. 9. 2010)

V novej farebnej verzii je dostupný aj smartfón HTC Wildfire S. Operátor ho začal predávať i v sivom prevedení. K dispozícii bude od 1 € pre programy Podľa seba 5 a 7, Relax 200, Viac 200/Podnikateľ 150 a vyššie.

HTC Wildfire S vychádza z modelu HTC Wildfire a oproti svojmu predchodcovi ponúkne kompaktnejšie rozmery. S rozmermi 101 mm na dĺžku a 59 mm na šírku je jedným z najmenších telefónov, ktoré spoločnosť HTC predstavila. Widfire S ponúka 3,2“ displej s HVGA rozlíšením, 5 Mpix fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, podporu HSDPA, Wi-Fi, GPS a 3,5 mm jack.

Prvý kontakt: HTC Wildfire S (30. 5. 2011)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu