T-Mobile: letný roaming a ďalšie benefity pre biznis

Koncom mája uviedla spoločnosť T-Mobile roamingovú ponuku určenú najskôr pre podnikateľov, ktorú o pár dní priniesla pre všetkých zákazníkov. Teraz prichádza s novou ponukou, opäť pre biznis klientelu. V rámci nej si budú môcť zákazníci aktivovať nielen roamingový program, ale využiť aj viaceré benefity na volania, SMS či dáta.

Prečítajte si: T-Mobile: roamingová ponuka pre všetkých (3. 6. 2011)

Roamingové volania za 0,13 €

Pri aktivácii či predĺžení zmluvy k programu Podnikateľ si možno aktivovať Podnikateľ roaming. V rámci neho sa bude druhá a ďalšia minúta odchádzajúceho i prichádzajúceho hovoru účtovať iba sumou 0,13 €.

T-Mobile vyčlení pre tento program zónu obsahujúcu viac ako 50 krajín. Patria sem primárne krajiny Európskej únie, ale zároveň sú tu zaradené aj Lichtenštajnsko, Island, Nórsko, Čierna Hora, Macedónsko alebo aj iné krajiny na ďalších svetadieloch.

Prvá minúta hovoru sa spoplatňuje štandardne, od druhej minúty sa uplatní príslušná zľava. Každá ďalšia minúta stojí 0,13 €.

Podnikateľ roaming možno využívať bezplatne počas celého obdobia záväzku, ak zákazník podpíše či predĺži zmluvu do 31.8.2011, inak sa účtuje mesačne 3,99 €.

Národné volania, SMS či dáta zdarma na 3 mesiace

Ďalším benefitom letnej ponuky je možnosť získať neobmedzené volania na tri mesiace zadarmo podľa využívaného programu Podnikateľ. Po ich uplynutí využíva zákazník príslušný balíček za zľavnený poplatok:

T-Mobile roaming

Zákazníci môžu získať k programu Podnikateľ aj Balík SMS, ktorý obsahuje rovnaké množstvo SMS ako minút. Zákazníci ho môžu využívať za 3,99 € pri variantoch Podnikateľ 90 a 150 prípadne bezplatne od Podnikateľ 300.

Pri dátových programoch môžu biznis zákazníci využiť ponuku na Neobmedzený web 'n' walk zadarmo. Podnikateľ 600 a 1200 ho majú po celý čas viazanosti bez poplatkov, pri Podnikateľovi 90 až 300 je zadarmo tri mesiace a potom sa účtuje akciových 5,99 €.

Podnikatelia môžu využiť aj alternatívu dátovej služby v podobe BlackBerry Internet E-Mail, ktorý je zadarmo pre Podnikateľ 600 a 1200 prípadne za znížený poplatok k ostatným programom:

- 5,99 € pre Podnikateľ 300

- 7,99 € pre Podnikateľ 150

- 9,99 € pre Podnikateľ 90

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu