O2: služby BlackBerry za 12 alebo 20 eur mesačne

Telefónica Slovakia v spolupráci so spoločnosťou Research in Motion (RIM) prináša od 15. júna 2011 pre svojich zákazníkov možnosť aktivácie služieb BlackBerry. O2 v súvislosti so štartom využívania služieb BlackBerry pripravilo balíčky pre firemných aj rezidenčných klientov. Aktivácia a deaktivácia je možná prostredníctvom zákazníckej linky 949. Zákazníci O2 si budú môcť vybrať z dvoch zariadení, a to BlackBerry Curve 8520 a BlackBerry Bold 9700.

BlackBerry pre firmu

Balíček BlackBerry pre firmu si budú môcť aktivovať zákazníci s prideleným IČO k všetkým programom O2 s platbou na faktúru. Cena mesačného poplatku za balík je 20 € s DPH. V cene je zahrnutý neobmedzený prístup k e-mailovým schránkam v sieti O2, v národnom roamingu ako aj v sieťach roamingových partnerov v členských štátoch Európskej únie, Lichtenštajnska, Nórska a Islandu (roamingové pásmo 1 a 2).

BlackBerry Internet E-mail

Balíček BlackBerry Internet E-mail si budú môcť aktivovať všetci zákazníci O2 s platbou na faktúru, ako aj s využívaním služby dobíjania kreditu. Balíček je určený zákazníkom, ktorí chcú využívať mobilný prístup k internetovým službám a aplikáciám prostredníctvom zariadení BlackBerry. Mesačný poplatok za využívanie služby je 12 € s DPH. V cene je už zahrnutý objem 100 MB prenesených dát prostredníctvom všetkých aplikácií mobilného zariadenia na Slovensku a v Českej republike.

Pozn. redakcie:

Orange ponúka službu BlackBerry v troch rôznych balíčkoch v cene od 7,95 € za 1 000 MB do 22 € za 10 000 MB predplatených dát. V cene nie sú dáta v roamingu.

T-Mobile má pre svojich zákazníkov službu BlackBerry Internet E-mail za mesačný poplatok 11,90 € s neobmedzeným prístupom k pošte cez APN Blackberry v sieti T-Mobile. Pre prístup na internet cez APN WAP a Internet je v balíku 1 000 MB predplatených dát. Pri splnení určených podmienok môžu mať zákazníci službu BlackBerry aj bez mesačného poplatku. 2 MB dát v roamingu si môžu zákazníci dokúpiť za 4,54 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu