SÚŤAŽ: Vyhrajte navigáciu Sygic pre smartfón HTC! (výhercovia známi)

Máte telefón značky HTC s operačným systémom Android? Vyhrajte jeden z troch špeciálnych kupónov Sygic. Na tých nájdete licenčný kód slúžiaci na odblokovanie navigácie Sygic s mapami celej Európy z Android Marketu.

Ak chcete aj vy stráviť leto so svojim smartfónom HTC ešte o čosi efektívnejšie, odpovedzte správne na našu súťažnú otázku.

Spoločnosť HTC len vo februári tohto roka predstavila nástupcu populárneho a oceňovaného smartfónu HTC Desire. Nový model HTC Desire S je už v predaji aj na Slovensku. Hlavnou prednosťou nového modelu je výkonný procesor Qualcomm Snapdragon s frekvenciou 1 GHz a 3,7'' displej s prirodzeným zobrazením farieb.

Oproti svojmu predchodcovi prináša novinka so sebou vylepšenia v mnohých oblastiach. S novým výkonným a úspornejším procesorom spolu s prostredím HTC Sense robia surfovanie po internete superrýchlym a jednoduchým. Navyše, HTC Desire S využíva HSPA s rýchlosťou preberania 14,4 Mb/s, preto všetky aplikácie, hudba, hry alebo webové stránky prichádzajú do telefónu rýchlejšie. Univerzálny inbox zase združuje všetky e-mailové kontá v jednom inboxe. A je toho samozrejme viac, čo používatelia vo svojom novom smartfóne HTC Desire S môžu objaviť.

Správnou odpoveďou v našej kvízovej otázke o smartfóne HTC Desire S môžete získať jeden z troch kupónov na bezplatné stiahnutie skvelej navigácie Sygic, ktorá beží na smartfónoch so systémom Android.

Na akej verzii Androidu funguje smartfón HTC Desire S?

1) Android 2.0/2.1 Eclair

2) Android 2.2 Froyo

3) Android 2.3 Gingerbread

Recenzia: HTC Desire S

Odpoveď napíšte do predmetu e-mailovej správy na adresu sutaz@fony.sk.

Do predmetu teda uveďte celé znenie správnej odpovede bez jej poradového čísla (teda "Android..."), do textu (tela) e-mailu vložte vaše meno, adresu a telefónne číslo.

Súťaž prebieha od stredy do piatka, t.j. do 10. 6. 2011, 23:59.

Troch výhercov vyžrebujeme a uverejníme na Fony.sk v pondelok 13. júna 2011.

- - VYLOSOVANÉ - -

Po vyradení piatich nesprávnych nám ostalo presne 300 správnych odpovedí rýchlej súťaže. Z tohto množstva sme vylosovali troch výhercov:

1. Maros Holec, Bratislava

2. Stanislav Minarovič, Poprad

3. Viliam Kall, Veľký Šariš

Gratulujeme!

Výhercov sme kontaktovali prostredníctvom e-mailu. Poukážky pre získanie bezplatnej navigácie im budú zaslané v tomto týždni poštou.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu