O2: bezplatné SMS na 30 dní

Spoločnosť Telefónica Slovakia dnes informovala o novinke, ktorú pripravila pre svojich zákazníkov predplatených služieb. Počas štyroch mesiacov môžu posielať vo vlastnej sieti SMS bezplatne, stačí dobíjať každý mesiac kredit za minimálne desať eur. Pre rozhodovanie o aktivácii benefitu sa počíta iba výška aktuálneho dobitia. Ak zákazník dobije po sebe 2 x 6 €, benefit mu nebude aktivovaný.

Podľa informácií na stránke spoločnosti je ponuka platná aj pre zákazníkov, ktorí si počas platnosti ponuky dobijú kredit na SIM karte s tarifom O2 Fér s dobíjaním na faktúru (cez ľubovoľný kanál) v minimálnej hodnote 10 €. Nasledujúcich 30 dní budú môcť odosielať SMS do siete O2 Slovensko aj na čísla virtuálnych operátorov O2 bez poplatku.

Doplnené 1. 6. 2011 11:40 hod:

na stránke O2 sa zmenila informácia o dobíjaní na faktúru, zrejme tam došlo k preklepu. Aktuálne sa píše: "Zákazník, ktorý si počas platnosti ponuky (od 1. 6. do 30. 9. 2011) dobije kredit na karte O2 Fér s dobíjaním kreditu v hodnote 10 Eur a viac..."

Zákazníci O2 Fér s dobíjaním kreditu môžu od 1. júna do 30. septembra 2011 získať ponuku SMS správ do siete O2 na 30 dní bez poplatku. Stačí, ak si počas platnosti ponuky dobijú kredit v minimálnej hodnote 10 €. Ak si zákazník dobije kredit znova v čase prideleného SMS benefitu, jeho platnosť sa predĺži o ďalších 30 dní od najnovšieho dobitia. Bezplatné SMS do siete O2 sú aktivované automaticky.

Riaditeľ komunikácie spoločnosti Telefónica Slovakia René Parák povedal: "Letné SMS bez poplatkov do siete O2 prinášame pre našich nových aj existujúcich klientov. Letná párty plná zážitkov s O2 tak môže odštartovať".

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu