Pred5rokmi: Happy Hours, Nokia N91, LG Chocolate

pred5rokmiPred piatimi rokmi, presnejšie 12. mája 2006 bol veľký deň. Oslavovalo sa totiž prvé výročie existencie Fony.sk. Zároveň sme priniesli recenzie takých kúskov ako Nokia N91, LG Chocolate či Samsung P300. Novinky sa len tak sypali. T-Mobile priniesol hospodárske výsledky za prvý kvartál, Orange zasa novú akciu Happy Hours a objavilo sa i niekoľko novniek na trhu.

Orange najprv pozmenil ponuku biznis paušálov a premenoval ich na VIP 500 a VIP 1000. Nové paušály ponúkali aj zaujímavé benefity - zľavu na akciový mobilný telefón vo výške 1 000 korún, bezplatnú kontrolu spotreby na čísle 360, skrátenú viazanosť i bez Orange World a podrobný rozpis hovorov v elektronickej podobe. V rovnakom týždni operátor predstavil i ponuku Happy Hour, vďaka ktorej mohli zákazníci Orangeu bezplatne posielať SMS a MMS správy od 12:00 do 14:00 až do konca augusta. Naopak, T-Mobile nepredstavil žiadnu ponuku, za to sa pochválil hospodárskymi výsledkami za prvý kvartál. Celkový počet zákazníkov tesne prekročil hranicu dvoch miliónov.

Jednou z najzaujímavejších noviniek bolo zverejnenie videa, na ktorom mal byť pripravovaný Apple iPhone. Koncept na videu bol otvárací dvojjramenný model s dotykovým displejom. Každopádne, aj v dnešnej dobe zaujímavý kus. Mierny rozruch vyvolala aj informácia, že BenQ-Siemens bude implementovať do svojich mobilov Google Maps. Dnes Google mapy nájdeme takmer v každom telefóne. Na slovenskom trhu sa objavili i dve očakávané novinky - manažérska Nokia E61 za 17 300 Sk a BenQ-Siemens S68 za 6 490 Sk.

pred5rokmiV sekcii Recenzie sme vám priniesli testy takých skvostov ako Nokia N91 so 4 GB harddiskom, atraktívn slajder LG Chocolate či "kalkulačku" Samsung P300.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu