Nokia E6 a Nokia X7 čoskoro

V oficiálnom internetovom obchode značky Nokia sa objavili v ponuke nedávno predstavené novinky Nokia E6 a Nokia X7. Zatiaľ iba vo forme predobjednávky, ale vyzerá to, že uvedenie do predaja na seba nenechá dlho čakať. Podľa prvých informácií sa majú oba modely dostať na náš trh v už prebiehajúcom druhom štvrťroku 2011. Obidva modely sú vo farbe Dark steel.

Pri Nokii E6 svieti "baťovská" cena 399,99 €. Ide o telefón klasickej konštrukcie s QWERTY klávesnicou, dotykovým 2,46'' VGA displejom, novým OS Symbian Anna, 8 Mpix fotoaparátom, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, 3,5 mm jackom a silnou batériou. Obsah balenia nie je uvedený.

Základné info: Nokia E6

Nokia X7 je multimediálny smartfón s OS Symbian Anna, 4'' dotykovým AMOLED displejom, 8 Mpix fotoaparátom bez AF, FM rádiom, Wi-Fi, GPS, HSPA, 3,5 mm jackom a Bluetooth 3.0. Predpredajná cena je stanovená na 449,99 €. V balení nájdeme telefón, vysokoúspornú nabíjačku microUSB Nokia AC-10, batériu Nokia BL-5K, stereofónny headset Nokia WH-701, pamäťovú kartu microSDHC Nokia MU-43 s kapacitou 8 GB (vopred nainštalovanú v zariadení) a stručný návod. Nokia X7 bude dodávaná s predinštalovanými hrami vo vysokom rozlíšení Galaxy on Fire HD a Asphalt 5 HD.

Základné info: Nokia X7

Diskusia k článku:

Začať diskusiu