Tlač z mobilu cez Samsung MobilePrint

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila aplikáciu Samsung MobilePrint. Aplikáciu je možné inštalovať na smartfóny a tablety s operačným systémom Android a iOS, vďaka čomu zákazníci získajú možnosť priameho pripojenia k bezdrôtovým tlačiarňam Samsung prostredníctvom siete Wi-Fi alebo sieťového pripojenia.

Používatelia následne môžu tlačiť fotografie, súbory vo formáte PDF a obsah internetových stránok priamo zo svojich prístrojov. Toto riešenie tiež umožňuje veľmi rýchle skenovanie do mobilného telefónu.

Aplikácia Samsung MobilePrint pracuje s konektivitou prostredníctvom Wi-Fi alebo siete, pričom nie je nutné inštalovať žiadne ovládače, ani konfigurovať sieť. Aplikáciu je možné stiahnuť z príslušného obchodu s aplikáciami (Android Market a AppStore) alebo z internetovej stránky. Okamžite po jej stiahnutí môžu používatelia začať využívať konektivitu a tlač zo svojich zariadení. Pre väčšie pohodlie dokáže dokonca sama aplikácia rozpoznať tlačiarne Samsung v okolí prístroja.

V zariadeniach so systémom iOS je možné fotografie tlačiť priamo z albumu daného zariadenia alebo dokonca priamo z fotoaparátu. Používatelia systému Android môžu z galérie svojho zariadenia naraz vytlačiť niekoľko obrázkov. Aplikácia tiež ponúka pohodlnú správu dokumentov a pre zariadenia so systémom iOS zdieľanie súborov. Používatelia systému Android môžu tlačiť súbory vo formáte PDF z SD karty svojho prístroja.

Link na stiahnutie: market.android.com

Aplikácia Samsung MobilePrint používateľom umožňuje prijímať a upravovať dokumenty naskenované na tlačiarňach Samsung. Dokument stačí na multifunkčnej tlačiarni Samsung len naskenovať a poslať ho na kompatibilné zariadenie, kde si ho možno rýchlo a ľahko prezrieť. Riešenie používateľom ponúka možnosť upraviť si kvalitu naskenovaného obrázku, zmeniť typ súboru alebo si vybrať medzi farebným a čiernobielym skenom.

Samsung Mobile PrintSamsung Mobile PrintSamsung Mobile Print

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu