HTC: Android 2.3 pre Desire HD a Incredible S

Majitelia zariadení HTC Desire HD a HTC Incredible S majú dôvod na radosť. HTC uvolnilo pre tieto mobilné telefóny novú verziu Androidu 2.3 Gingerbread. Aktualizácia priebeha priamo do mobilu Over-The-Air (OTA). Softvér má veľkosť približne 100 MB, preto odporúčame v prípade malého dátového balíka na stiahnutie updatu Wi-Fi pripojenie.

Prečítajte si: Android 2.3 pre HTC Desire, Desire HD, Desire Z a Incredible S do konca júna? (28. 2. 2011)

Keď bude pre vaše zariadenie aktualizácia dostupná, objaví sa na displeji upozornenie. Menej trpezliví môžu dostupnosť ručne skontrolovať v Menu - Nastavenia - Informácie o telefóne - Aktualizácie softvéru. Nová verzia má číslo zostavenia 2.36.405.8, verzia Androidu je 2.3.3.

Odporúčame pred samotnou aktualizáciou zálohovať dáta, aj keď po inštalácii údaje v zariadení ostali. Nebolo potrebné nič nastavovať. Kontakty, poštový klient, SMS správy, dátové pripojenie, nainštalované aplikácie, všetko ostalo na svojom mieste. Kedy bude uvoľnená aktualizácia aj pre HTC Desire a HTC Desire Z nie je isté, ale dá sa očakávať, že sa tak stane najneskôr v priebehu niekoľkých týždňov.

Prečítajte si: Android 2.3 (Gingerbread) oficiálne predstavený (6. 12. 2010)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu