Samsung Apps ponúka platené aplikácie aj na Slovensku

Už aj pre slovenských vlastníkov zariadení s OS Bada je od 28. apríla 2011sprístupnený platený obsah v obchode s aplikáciami Samsung Apps. Zákazníkom sa tak rozširuje ponuka o tisícky nových položiek, vrátane napríklad herných hitov z dielní svetoznámych vývojárskych firiem ako je Electronic Arts alebo Gameloft.

Svoj obchod prevádzkuje Samsung už v 120 krajinách sveta a Slovenská republika sa spolu s Českom, Maďarskom a niekoľkými ďalšími európskymi krajinami pripojila k doterajšej skupine 36 krajín, v ktorých boli platené aplikácie ponúkané doteraz. Tie je možné získať stiahnutím priamo do telefónu alebo prostredníctvom softvéru Kies, ktorý je nainštalovaný v počítači.

Prečítajte si: Samsung Apps má 100 miliónov stiahnutých aplikácií

V rámci spustenia platenej verzie prišlo aj k zmene dizajnu a funkcionality webovej stránky samsungapps.com, ktorá je lokalizovaná v slovenskom jazyku. Pre nákup aplikácií je potrebné sa najskôr na stránke zaregistrovať. Okrem bada aplikácií tu zákazníci nájdu aj ponuku Java obsahu. Pre návštevníkov je pripravená aj rozsiahla sekcia Podpora, kde nájdu podrobné rady a videonávody, ako službu Samsung Apps využívať a čo robiť v prípade problémov.

Samsung obchod

Ďalším benefitom sú lokálne aplikácie, vďaka ktorým sa telefóny s operačným systémom bada stávajú multifunkčnými pomocníkmi. Užitočnou je aplikácia Natankuj.sk, ktorá poskytuje aktuálne informácie pre motoristov, vrátane cien pohonných hmôt a databázy kradnutých vozidiel. Pre tých, ktorí chcú byť neustále informovaní o dianí doma a vo svete, je k dispozícii aplikácia SME.sk s kompletným aktuálnym spravodajstvom. Jednou z najnovších je aplikácia Bankomaty, ktorá umožňuje zobraziť zoznam dostupných bankomatov na mape v okolí používateľa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu