Samé žalobaby

Ešte nám v duchu znejú rolničky a už tu máme ďalší sviatok. Opäť trochu presladený komerciou, ktorú tolerujú najmä majitelia tovární na čokoládových zajacov a tí, ktorí stihli nakúpiť kindervajcia v akcii. No a, samozrejme, k sviatkom patrí okrem očisty duše aj očista tela. Ženského.

Ou-tú vsadila na starú známu bonusovú fintu a už opäť ponúka bonus vo výške 25 ojro. Ten môžu získať všetci noví zákazníci, ktorí dajú dovi-dopo madžente alebo citrusu. Po podaní žiadosti o prenesenie čísla môžu očakávať telefonát slečny z retenčného, ktorá vám zrazu melancholickým hlasom ponúkne tak neštandardne výhodný paušál, že sa jej od prekvapenia aj zabudnete opýtať, prečo to nešlo skôr.

Zaujímavo zneli pondelkové zákulisné informácie od kyslíka o plánovanom spustení GGG. V júni sa vraj môžeme tešiť na 20 % pokrytie, o mesiac neskôr to bude už 33 % populácie. Jednoznačne žiadaný a potrebný krok vítame, každý operátor je bez rýchlych dát ako ryba bez hlavy. A z čoho by sme potom robili halászlé?

Tam, kde ou-tú bude rýchle asi až v roku 2016 už teraz víri vodu ružové GGG. A to doslova, keďže ho máme už aj v blízkosti komerčne známeho tatranského rybníka, takže mocní môžu pri hraní konského póla na Štrbskom plese surfovať rýchlejšie.

Madženta, okrem iného, vytuningovala svoje programy Podľa seba a prihodila vylepšený HTC Desire s prídavkom "S" a LG P350 Optimus Me. Ten prvý mimochodom otestoval vedúci, a dokonca ani výrazne nefrflal. A treba dodať, že ten mobil má pod displejom výhradne dotykové ovládacie prvky, ktoré vedúceho furt a furt vytáčajú.

Aktuálna trhová jednotka Nokia zverejnila výsledky svojho hospodárenia. Tržby 10,4 miliardy eur, prevádzkový zisk 439 miliónov eur je síce menší než pred rokom, ale aspoň tržby narástli. Kríza je teda fuč. Vzájomné mojkanie sa s Microsoftom by tiež mohlo priniesť svoje ovocie, aspoň v to kompetentní dúfajú. Tento týždeň náčelníci oboch indiánskych kmeňov podpísali definitívnu mierovú dohodu.

Toto všetko je však nič oproti výsledkom veľkého Jonatána. Prekvapivo vysoké tržby vo výške 24,67 miliardy amerických dolárov a čistý zisk 5,99 miliardy. Rast zisku o 95 % spôsobil samozrejme vo vysokej miere aj-fón IV. Jediné zariadenie dokázalo priniesť spoločnosti takmer polovicu všetkých tržieb. A možno niečo kápne aj zo súdneho procesu so Samsungom. Práve ten totiž Apple zažalovalo za kopírovanie nápadov a inovácií vo svojich produktoch. Veru, ako si niekto môže dovoliť použiť tvar hranolu so zaoblenými hranami, haaa?! Kórejskí právnici sa ale riadia heslom "najlepšia obrana je útok", a tak tu pre zmenu máme žalobou Samsungu za porušenie desiatich patentov. Jedna žalobaba horšia než druhá. Tá žaluje na toho, hentá zase na tamtoho. Hotový návrat na základnú školu.

Prajeme príjemné oblievanie, šibanie i hodovanie. Uvidíme sa až o dva týždne. Snáď. A ženy, pokiaľ nemáte Sonim XP3300 Force, ktorý vydrží ponor do hĺbky 2 m po dobu 60 minút, tak svoj Hello Kitty Samsung radšej v pondelok niekam odložte. Bola by ho škoda.

Vedúceho denníček:

- Myslel som si, že služby ako Google Video sú tu navždy. Naivne.

- Už sú to štyri roky, čo som tam ukladal videá o Nokii 6120 classic či Sony Ericssone K850i. Dokopy 46 snímok.

- Odteraz už bude len YouTube. Ale Google aspoň ponúkol rýchle prehodenie videí z Google Video do YouTube. Ide to aj hromadne, takže nakoniec sa nič hrozné nestalo.

- Kto si chce s nami zaspomínať, napríklad na prvú tlačovku O2, nech pozrie môj súkromný Youtube kanál. Na účet fonysk to prehodiť neviem.

- Pár dní som skúsil používať na mobile duálny režim siete.

- Vtedy mobil uprednostňuje 3G pred 2G.

- Veď 3G pokrytie mám doma aj v práci, tak prečo to nevyužívať.

- Viete si však istotne predstaviť aj vplyv 3G siete na stav batérie.

- Už pár dní zase používam len GPRS a EDGE, na 3G pomocou widgetu od CurveFish prepínam len pred sledovaním YouTube videa a podobných srandičiek.

- V teste Suzuki SX4 môžete vidieť môj najnovší odkladací priestor pre mobil.

- Xperia Arc sa krásne zmestila do výduchu klimatizácie. A platí to, samozrejme, aj pre iné automobily s takto riešenými výduchmi.

- Tenký dizajn telefónu s konvexnou zadnou stenou a nízka hmotnosť majú u mňa svoju ďalšiu veľkú prednosť.

Samsung spravil pár vtipných reklám na Galaxy S2:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu