Sony Ericsson predstavil hudobný model W8

Spoločnosť Sony Ericsson predstavila nový hudobný model zo série Walkman. Dostal označenie W8 a vychádza z modelu Sony Ericsson Xperia X8. Na prvý pohľad sa odlišuje hlavne logom Walkman v spodnej časti. Dotykový 3'' displej s rozlíšením 320 x 480 bodov rovnako ako 600 MHz procesor alebo 3,2 Mpix fotoaparát bez autofókusu a LED diódy ostali. V ďalšej výbave nájdeme, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, rýchle dáta HSPA a 3,5 mm jack.

Na zariadení Sony Ericsson W8 pobeží OS Android vo verzii 2.1. Škoda, že výrobca neprišiel s niektorou novšou verziou 2.2 Froyo alebo 2.3 Gingerbread. Nebude chýbať nadstavba Timescape UI, ktorú výrobca pridáva do telefónov s OS Android. V balení majú byť aj stereo slúchadlá Sony Ericsson MH410.

Sony Ericsson W8

Nový model bude k dispozícii v troch žiarivých farbách od druhého štvrťroku 2011 zatiaľ iba pre asijské trhy v Číne, Indonézii, Indii, Malajsii, Filipínach, Singapure, Taiwane, Thajsku a Vietname. Cena nebola zverejnená. O tom, či bude predaj rozšírený aj do európskych krajín výrobca neinformoval.

Sony Ericsson W8

Zdroj: sonyericsson.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu