T-Mobile: zmeny v programoch Podľa seba

Z neoficiálneho zdroja sme získali niekoľko plánovaných zmien, ktoré sa odo dnes dotknú programov Podľa seba (Ich ponuku nájdete na webe T-Mobilu). Čakáme na oficiálnu správu, dovtedy aspoň heslovite.

V programoch Podľa seba 1 až Podľa seba 7 si skladáte váš mesačný paušál z balíčkov. K dispozícii je toľko balíčkov, aké číslo obsahuje názov programu. Mesačný poplatok pri PS1 je necelých desať eur, pri PS3 dvadsať, pri PS5 tridsať a pri PS7 štyridsať eur.

Balíčky k programom Podľa Seba 1 až 7 od dnešného dňa postihnú nejaké zmeny:

- Balíček 0,06 celý deň bude možné od PS3 použiť aj bez viazanosti,

- Balíček volaní večer a víkend a Balíček volania cez deň už obsahujú hovory do mobilnej aj pevnej siete Slovak Telekomu

- zmena balíčka raz za fakturačné obdobie je odo dnes bezplatná (doteraz 3,01 eur).

Od dnešného dňa si budú môcť zákazníci aktivovať aj službu Presun voľných minút do všetkých sietí - nová služba sa týka balíčka voľných minút do všetkých sietí a zákazníkom sa budú čerpať najprv presunuté minúty z minulého mesiaca, až potom voľné minúty z nového balíčka. Aktivačný poplatok za službu je 3,98 €, mesačný poplatok 0,49 €.

V programe PS1 máte na výber len zo šiestich balíčkov, Podľa Seba 3 a vyššie si skladáte z týchto siedmich balíčkov:

Balíček 0,06 celý deň - zvýhodnená cena 0,06 €/min. za každý odchádzajúci hovor do všetkých sietí v SR po prevolaní voľných minút v rámci programu služieb; je dostupný pre programy Podľa seba 3/5/7.

Balíček do všetkých sietí – obsahuje 40 voľných minút do všetkých slovenských národných sietí. Voľné minúty sa nevzťahujú na volania na Odkazovú službu a na dátové volania.

Balíček volaní večer a víkend – obsahuje 1 500 voľných minút do pevnej aj mobilnej siete Slovak Telekom (siete T-Mobile a T-Com) počas víkendov a sviatkov a v pracovných dňoch v čase od 19.00 do 7.00 hod. Voľné minúty sa nevzťahujú na volania na Odkazovú službu a na dátové volania. Ak je súčasťou programu Podľa seba Balíček do všetkých sietí a zároveň aj Balíček volaní večer a víkend, čerpajú sa víkendové a večerné volania do mobilnej siete Slovak Telekomu (siete T-Mobile a T-Com) najprv z voľných minút z Balíčka volaní večer a víkend.

Balíček web'n'walk 1500 – obsahuje voľný objem dát 1 500 MB. Balíček zahŕňa voľný objem dát prenesených (prijatých a odoslaných) cez APN WAP a APN Internet. Aktivovaním balíčka Web´n´walk 1500 budú automaticky deaktivované služby Surf, Surf&Mail, Data Basic, Start, Standard, Nonstop, ak boli pôvodne na SIM karte aktivované.

Balíček Web´n´walk 1500 nie je kombinovateľný s aktivovanou službou web´n´walk Giga, web'n'walk Surf&Music a ani so službou zdieľaný T-Mobile mobilný internet.

Balíček SMS – obsahuje 400 voľných SMS do všetkých národných sietí. Nevzťahuje sa na SMS správy poslané na skrátené čísla a čísla služieb mobilnej zábavy, ktoré sú spoplatňované osobitnou tarifou podľa Cenníka, ako ani na SMS správy poslané z virtuálnych čísel, SMS brán, t-zones, PC Messengera, SMS Direct a E-Mail SMS. Dĺžka jednej SMS správy je najviac 160 znakov.

Balíček volania cez deň - zahŕňa voľné minúty odchadzajucich hovorov na štandardne účastnicke čisla v mobilnej sieti Slovak Telekom (siete T-Mobile a T-Com) počas pracovných dní od 7.00 hod. do 19.00 hod, je možné využiť len pri mesačnom programe Podľa Seba 7, pri mesačných programoch Podľa Seba 3 a 5 je možné využiť Doplnkový balíček volania cez deň.

Balíček zahraničie - zvýhodnená cena 0,12 €/min. odchádzajúceho hovoru do EÚ, Nórska, Lichtenštajnska, Islandu a USA.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu