V utorok Nokia zrejme predstaví E6 a X7

O tom, že Nokia predstaví 12. apríla 2011 v Londýne nové modely svojich telefónov sme vás už informovali. Je veľmi pravdepodobné, že medzi predstavovanými zariadeniami bude aj Nokia E6 a Nokia X7.

V oficiálnom kanáli Nokia na serveri YouTube sa objavili dve videá. Každé z nich nesie názov jedného z telefónov. Bohužiaľ sú momentálne pre bežných návštevníkov nedostupné. Po kliknutí na odkaz sa zobrazí hlásenie: "Toto video je súkromné". Dá sa ale očakávať, že nepotrvá dlho a Nokia ich po oficiálnom predstavení sprístupní.

video nokia E6

Zatiaľ si v krátkosti pripomeňme, čo videa asi skrývajú. Nokia E6 je pripravovaný biznis smartfón, ktorý sa dá považovať za nástupcu Nokie E72. Disponuje klasickou konštrukciou s hardvérovou QWERTY klávesnicou. Novinkou je hlavne dotykový horizontálne osadený kapacitný displej. Samozrejmosťou by mala byť výborná dátová konektivita.

Prečítajte si: Nokia E6 prezradená (8. 2. 2011)

Druhý odhalený mobil Nokia X7 patrí medzi hudobné smartfóny. Netradičný dizajn so skosenými rohmi, kde v každom je vstavaný reproduktor, vyzerá zaujímavo. Dotykový, pravdepodobne AMOLED displej by mal mať uhlopriečku 4''. Vo výbave nemá chýbať 8 Mpix fotoaparát so zaostrovaním, dvojitým LED bleskom, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0 ani podpora HSPA.

video nokia X7Prečítajte si: Nokia X7-00: hudobný smartfón so štyrmi reproduktormi a Symbianom^3? (29. 11. 2010)

Na oficiálne a správne informácie bez špekulácií si musíme počkať do utorka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu