O2: výhodné volania do Maďarska, Poľska, Rakúska, Veľkej Británie a Írska v stálej ponuke

O2 dnes oznámilo, že od 1. apríla 2011 zaradilo do svojej stálej ponuky volania za 0,13 € a SMS za 0,06 € aj do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska. Pôvodná akcia z minulého roka s obmedzením do 31. 10. 2011 sa týmto mení na stálu ponuku.

Tlačová správa:

Bratislava, 1. apríla 2011

Telefónica O2 Slovakia zaradila od dnešného dňa volania a SMS za slovenské ceny do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska do svojej stálej ponuky. K Českej republike sa tak pridali aj ďalšie krajiny Európskej únie, pre ktoré už platia rovnaké ceny ako na Slovensku už nastálo. Stála ponuka platí pre všetkých zákazníkov programov O2 Fér a O2 Moja Firma.

"Všetkým zákazníkom O2 Fér a O2 Moja Firma sme v minulom roku dali volania a zasielanie SMS správ do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska za slovenské ceny na jeden rok. Pre ich obľúbenosť sme sa rozhodli že vypočujeme prianie našich zákazníkov a volania a SMS do uvedených krajín za slovenské ceny sú od dnes stálou ponukou, rovnako ako volania a SMS do Českej republiky," uviedol René Parák, riaditeľ komunikácie spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

Do vybraných krajín za slovenské ceny

Volania kedykoľvek za výhodné slovenské ceny môžu využívať naozaj všetci zákazníci programu O2 Fér - rodičia, ktorých deti študujú alebo pracujú vo vybraných krajinách, ale aj tí, ktorí tam majú obchodných partnerov, príbuzných či priateľov. Vďaka O2 môžu volať zo Slovenska do všetkých pevných aj mobilných sietí Českej republiky, Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska za výhodnú cenu 0,13 €/min s DPH. Zákazníci si pritom nemusia vôbec nič aktivovať ani o nič žiadať a volania sú automatickou súčasťou programu.

O2 Moja Firma – ešte výhodnejší strop volaní

V prípade ponuky O2 Moja Firma, ktorá je určená pre živnostníkov a firmy, podliehajú nové ceny volaní automatickej optimalizácii a cenovému stropu na volania vo výške 55 € s DPH. V prípade automatickej optimalizácie sa im cena volaní môže v závislosti od toho koľko prevolajú znížiť z 0,12 €/min s DPH až na

0,08 €/min s DPH. Zároveň však zákazníci O2 Moja Firma môžu svojim obchodným partnerom na Slovensku a do vyššie uvedených krajín telefonovať neobmedzene a cena volaní nikdy neprekročí 55 € s DPH mesačne.

Extra balíčky

Pri volaniach zo Slovenska do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska môžu zákazníci O2 Fér využiť aj zvýhodnené minúty z Extra balíčkov 50, 100 a 300 minút do všetkých sietí v SR a do týchto krajín. Po aktivovaní 300-minútového Extra balíčka za 27 € s DPH si tak cenu za minútu volania môžu znížiť až na 0,09 €/min s DPH.

SMS bez hraníc

"Bezhranične" výhodné je aj posielanie SMS zo Slovenska do Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska. Cena 0,06 €/SMS s DPH je totiž rovnaká ako za zaslanie SMS do ktorejkoľvek z mobilných a pevných sietí v SR.

Výhodné MMS z Extra balíkov

Zákazníci O2 môžu pri aktivácii niektorého z SMS/MMS Extra balíkov zasielať do vybraných krajín aj obrazové správy za zvýhodnené ceny. Ak zákazník nemá aktívne Extra balíky, obrazová správa sa spoplatňuje cenou

0,25 € s DPH podľa platného cenníka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu