Orange: HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia Arc a Samsung Galaxy Ace v akciovej ponuke

Od dnešného dňa je v ponuke operátora Orange smartfón HTC Desire S. Zároveň sa v ponuke operátora Orange objaví aj obľúbený HTC Wildfire vo farbe Mocha a Sony Ericsson Xperia Arc.

HTC Desire S je iba nedávno predstavený nástupca modelu HTC Desire, ktorý prináša novú verziu operačného systému, viac pamäte RAM, nové kovové telo a silnejšiu 1 450 mAh batériu. Dotykový 3,7'' displej s rozlíšením 480 x 800 bodov dopľňa OS Android 2.3.3 a 1 GHz procesor. Vo výbave nechýba 5 Mpix fotoaparát, HSPA, Wi-Fi, GPS, DLNA a 3,5 mm jack. V balení sa nachádza aj 8 GB pamäťová karta.

Základné info: HTC Desire S

Cena zariadenia začína od 170,10 € a odvíja sa od výšky vyskladaného paušálu.

Sony Ericsson Xperia Arc je tenučký, dizajnovo veľmi podarený dotykový smartfón s veľkým 4,2'' displejom, OS Android 2.3 Gingerbread, 8 Mpix fotoaparátom s autofókusom, HSPA, Wi-Fi, GPS, DLNA a HDMI konektorom.

Recenzia: Sony Ericsson Xperia Arc (25. 3. 2011)

V Orange kúpite tento mobilný telefón od 170,10 €.

Samsung Galaxy Ace patrí medzi cenovo dostupnejšie smartfóny s OS Android. Dizajnovo sa podobá na iPhone. Dotykový 3,5'' HVGA displej, 5 Mpix fotoaparát s autofókusom, FM rádio s RDS, GPS, Wi-Fi, to všetko patrí do výbavy novinky Orange, ktorá je dostupná iba cez e-shop.

Prvý kontakt: Samsung Galaxy Ace (5. 3. 2011)

Cena v e-shope sa začína podľa výšky paušálu od 17,08 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu