Nokia E7 na Slovensku

Od 1. apríla 2011 sa začína na slovenskom trhu predávať dlho očakávaná špičková Nokia E7.

Základné info: Nokia E7 (14. 9. 2010)

Manažérsky smartfón s kovovým telom, výbornou vysúvacou hardvérovou QWERTY klávesnicou, dotykovým 4'' AMOLED displejom a 8 Mpix fotoaparátom s duálnym LED bleskom je vhodným riešením pre tých, čo vyžadujú priamy a bezpečný prístup k firemný poštovým schránkam, kalendáru, kontaktom, úlohám a firemnému adresáru prostredníctvom serveru Microsoft Exchange a aplikácii Office Communicator Mobile.

Poštový klient ponúka push synchronizáciu aj s účtami na IBM Lotus Domino Servere, Gmail či Windows Live Hotmail. Vybavená je 16 GB vnútornou pamäťou a v plnej dátovej výbave nechýba Bluetooth 3.0 ani HDMI konektor. Zamrzí snáď iba slabšia 1200 mAh batéria.

Prečítajte si: Nokia E7 na videu

Na Ovi Store nájdu pre Nokiu E7 zákazníci množstvo bezplatných biznis aplikácií. Okrem globálne dostupného ekonomického spravodajstva spoločností CNN alebo Bloomberg či F-Secure Anti-Theft Mobile, aj lokálne aplikácie nielen pre podnikateľov ako Black & White Guard Suricata, ČT24, ČT24 live, Peníze.cz či Obchodný register.

Medzi pripravované aplikácie patrí aj Patria.cz. Podobne ako webová stránka rovnakého názvu, aj mobilná aplikácia bude prinášať aktuálne spravodajstvo z akciového a forexového trhu v reálnom čase, vrátane grafov, kurzových pohybov a spravodajstva z diania v ekonomike po celom svete. Na Ovi Store by sa mala objaviť v priebehu dvoch alebo troch týždňov.

Orientačná cena: 549 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu