Objektívom telefónu 05/2007

Najlepšia fotka z Fotoalbumu... ...na tému AUTÁ za posledných niekoľko mesiacov.

Doteraz sme každý mesiac vyberali fotky pridaných v jednom časovom období, pričom komisia hlasovala za snímky z rôznych tematických oblastí. Pravidlá sme zmenili, partnerom výberu sa stal aj časopis ::bcmobil.sk. Odteraz niekoľkočlenná komisia každý mesiac vyberie z Fotoalbumu päť najlepších fotiek na jednu tému. Názov Objektívom telefónu sme prevzali z časopisu ::bcmobil.sk, v ktorom funguje už niekoľko mesiacov.

Do tohto dielu rubriky Objektívom telefónu vybrala sedemčlenná komisia päť najlepších snímok na tému autá, pridaných v posledných mesiacoch do Fotoalbumu servera Fony.sk. Monotematické zameranie bude zachované aj v ďalších vydaniach rubriky. Päticu najlepších fotografií nájdete najprv v časopise ::bcmobil.sk, na našom serveri sa objaví vždy až o dva týždne neskôr.

Témy pre nasledujúce vydania Objektívom telefónu:

2007 - jún: ĽUDIA (známe osobnosti, akcie) už uzavreté!

2007 - júl/august: CESTOVANIE (Slovensko, zahraničie)

2007 - september: ŠPORT (zimný, letný)

2007 - október: KRAJINA

Chcete sa podeliť o svoje zábery?

Pridajte snímku z vášho mobilu zmenšenú na max. SVGA rozlíšenie (800 x 600 bodov) do nášho internetového Fotoalbumu na foto.fony.sk. Ručné pridanie fotky do Fotoalbumu má množstvo výhod - ohodnotenie snímky, kategorizácia a nakoniec aj možnosť každý mesiac vyhrať zaujímavé ceny. Dokonca si vo vyhľadávaní môžete vyhľadať fotky určitého autora a chronologicky zoradiť napríklad váš vlastný fotoalbum. Stačí kliknúť do sekcie Registrovaní v ľavom vertikálnom stĺpci.

Ak nemáte pohodlný prístup k bežnému internetu, pošlite e-mail alebo MMS s fotografiou s VGA alebo SVGA rozlíšením na adresu foto@fony.sk a my ju zverejníme za vás. Do textu k fotografii doplňte vaše meno alebo prezývku, typ telefónu, ktorým bola fotografia vytvorená a doplňujúci text.

NAJLEPŠIE SNÍMKY podľa poradia

autor: cucus

aparát: Sony Ericsson K750i

opis: Messerschmitt KR-200 - 3 kolesá, 3 sedadlá, 230 kg, 191 cm3, 10 koní, max. 100 km/h

autor: fundamentalista

aparát: Sony Ericsson K700i

opis: Malotraktorem...

autor: Ing. Fijok

aparát: HTC TyTN

opis: Lincoln zaparkoval skoro presne pred mojim domom.

autor: mathulo

aparát: Nokia N70

opis: Aston Martin DB9 Volante

autor: riso

aparát: Sony Ericsson K800i

opis: Londýnsky elektromobil čerpajúci energiu.

V tomto vydaní Objektívom telefónu sa stal víťazom prispievateľ cucus. Ku ročnému predplatnému časopisu BCmobil gratulujeme!

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 31.05.2007 - 17:57

Ing. FijoK: fajn napad, ja len ze ci nie su tie uvedene datumy kapanek matuce... kedze sa jedna o datumy vyhodnotenia, takze foto treba posielat o mesiac skor :) ak som to ja spravne pochopil :D

anonymous31.05.2007 - 19:01 Trvalý odkaz

riso: Ano, pochopil si to spravne! :) Terminy sa tykaju vydania casopisu ::bcmobil.sk. Rubriku vyhodnocujeme s asi mesacnym predstihom pred terminom vydania. Ale o nic nepridete, pretoze danu temu vyhodnotime do roka (vacsinou 6 mesiacov) opat.

anonymous31.05.2007 - 20:02 Trvalý odkaz

warior: Bola by sranda keby vyhral Riso :D

anonymous31.05.2007 - 21:11 Trvalý odkaz

Ing. FijoK: to sme tu uz mali parkrat.. dokonca aj na prvych dvoch alebo troch miestach bol raz :D :P v tom pripade cenu dostava druhy v poradi...

Celá diskusia 4 príspevky