4ka spustila letnú akciu Sloboda za polovicu

Operátor pripravil pre svojich zákazníkov letný výpredaj paušálov Sloboda. Až do konca augusta môžu získať 50 % zľavu z mesačného poplatku.

Nová ponuka Sloboda za polovicu platí pre nového aj existujúceho zákazníka 4ky. Pre získanie zľavy 50 % na dva mesiace si stačí v období platnosti akcie zakúpiť v Smartshopoch, predajnej sieti Digitall, akýkoľvek produkt v minimálnej výške 20 eur, alebo uzatvoriť, prípadne v danom období mať aktívnu jednu z fakturovaných služieb SWAN, a to vo výške aspoň 9 eur/mesačne.

Zľava 50 % z mesačného poplatku platí od 14. 7. - 31. 8. 2021 a vzťahuje sa na paušály Sloboda+ a dátový paušál Sloboda Dáta

Zľavu získate na novú alebo už aktívnu SIM kartu 4ky. V oboch prípadoch si musíte aktivovať niektorý z paušálov Sloboda 100+, Sloboda 300+, Sloboda Nekonečno+ alebo Sloboda Dáta.

Zľava sa uplatní pri prvom nákupe (prvých 30 dní) a následne (ďalších 30 dní), ak si dobijete kredit v požadovanej výške, alebo sa vám stiahne suma z platobnej karty. O aktivácii zvýhodnenej ponuky budete informovaní prostredníctvom SMS.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu