4ka slávi 7. narodeniny. Ponúka dáta i TV programy zadarmo a darčeky k telefónom

Už je to sedem rokov, čo najmladší mobilný operátor na Slovensku spustil svoju komerčnú prevádzku. Na zákazníkov čakajú darčeky.

4ka vstúpila na slovenský trh 4. októbra 2015, tento rok teda slávi 7. narodeniny. Za ten čas si získala priazeň vyše 603-tisíc zákazníkov, ktorí oceňujú najmä veľké objemy dát v paušáloch a priaznivú cenu služieb. 

Tento rok bol pre 4ku dôležitý aj v tom, že začala ponúkať okrem mobilných služieb aj domáci optický internet a TV služby na celom Slovensku. Operátor oslavuje, darčeky dostanú zákazníci. Stačí poslať vinš, kúpiť si paušál s mobilom, alebo len tak si zapnúť TV od 4ky.

Prvým darčekom je 1 GB dát na 30 dní zadarmo pre všetkých, ktorí si v aplikácii Moja 4ka od dnes 3. 10. až do stredy 5. 10. 2022 aktivujú bezplatne službu "Vinšovacia GIGA" a napíšu narodeninový vinš či krátku básničku pre 4ku. 

Pre zákazníkov, ktorí si do 9. 10. 2022 zakúpia mobilný telefón s hociktorým z paušálov SLOBODA cez e-shop www.4ka.sk, dostanú ako darček mále prekvapenie v podobe užitočného brandovaného predmetu –  napr. powerbanka, selfie svetlo na mobil (Ring light) či selfie tyč.

Narodeniny 4ky si po prvýkrát užijú aj zákazníci fixných služieb. Operátor odomkne pre všetkých zákazníkov kompletnú ponuku TV kanálov svojej digitálnej televízie 4ka TV. Zákazníci tak budú môcť celý víkend od 7. do 9. 10. 2022 sledovať viac než 111 TV kanálov. Ponuka sa aktivuje zákazníkom automaticky po reštarte zariadenia či TV aplikácie v mobile alebo smart televízore.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu