4ka prináša nový paušál Slobodu pre mladých, aký u konkurencie nenájdete

Operátor chce podporiť mladých v čase inflácie a prináša študentom dáta za ešte lepšiu cenu. Cena nového paušálu začína na sume 4 eurá.

Podľa ankety 4ky pociťuje 88 % mladých ľudí zhoršenie svojej životnej úrovne, no zároveň sa by sa neradi obmedzovali v mobilných službách. Operátor sa im snaží pomôcť v ťažkých časoch a prináša nový paušál Sloboda pre mladých, v ktorom nechýba slušná porcia dát. 

V čase, keď rastú ceny potravín aj služieb, sa 4ka rozhodla ponúknuť špeciálny paušál, ktorý si môže aktivovať každý žiak alebo študent vo veku od 6 do 26 rokov. Práve nízka 6-ročná hranica je unikátna, pretože konkurencia ponúka možnosť aktivácie produktov zvyčajne až od veku 15 rokov. 4ka je tak jediná, kde môže mať paušál za nízku cenu aj prváčik. 

Takto môžu rodičia, v prípade, že to uznajú za vhodné a potrebné, založiť paušál na meno svojich detí, ktoré chodia aj na základnú školu. Už za 4 eurá na 30 dní získajú 50 minút alebo SMS a 4 GB dát využiteľných v SR a EÚ. Čo na bežnú komunikáciu stačí. 

Ak sa niekomu zdá, že dát je málo, môže si za 6 eur dokúpiť 16 GB dát. Za 10 eur na 30 dní tak bude mať 50 minút alebo SMS v cene a 20 GB dát (z toho 9,56 GB v EÚ). Podobne ako ostatné paušály z rodiny Sloboda platí aj pre Slobodu pre mladých automatická obnova každých 30 dní a možnosť aktivovať si paušál aj viackrát počas platnosti paušálu. 

Ponuku si študenti môžu aktivovať priamo v mobilnej aplikácii Moja 4ka alebo cez zákaznícky portál Moja zóna na webe operátora, stačí predložiť študentský preukaz, ako je napr. karta ISIC alebo Potvrdenie o návšteve školy. 

Ďalšou novinkou 4ky je grantový program pre mladých hudobníkov. Práve v kampani na nový študentský paušál predstaví operátor mladých umelcov - hudobníka The Curly Simon, či novovzniknutú slovenskú kolaboráciu dvoch mladých hudobníčok Meowlau X Val, ktorí sa stali tvárami reklamnej kampane v online priestore. 

Mladí speváci, či kapely vo veku do 26 rokov sa môžu uchádzať o grant do výšky 4000 eur. Spolu operátor rozdelí 16000 eur medzi štyri granty. Prihlásiť sa do grantového programu môžu mladí umelci do konca mája na webe www.4ka.sk/fix/grant.

Zdroj: tlačová správa

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu