4ka ponúka Nekonečné dáta v celej SR

Celé leto môžu zákazníci štvrtého operátora dátovať vo vlastnej sieti aj v národnom roamingu bez výrazných obmedzení. Musia však splniť niekoľko podmienok.

Neobmedzené dáta získa každý zákazník 4ky, ktorý si v období od 1. 7. do 31. 8. 2019 aktivuje niektorý z paušálov Sloboda+ alebo Sloboda dáta, a nastaví si automatickú obnovu spolu s úhradou z platobnej karty uloženej v Mojej zóne. 

Dáta využijete nielen v sieti 4ky (2G, 4G), ale aj tam, kde operátor nemá vlastné pokrytie, teda v národnom roamingu (2G, 3G), ktorý poskytuje Orange. 

Nový zákazník nekonečné dáta v celej SR získa, ak zašle SMS v tvare PLUS na číslo 950. Existujúci zákazník benefit získa za rovnakých podmienok pri prvej aktivácii paušálu počas trvania kampane. 

Akciovú ponuku môžete po splnení podmienok v uvedenom období využiť maximálne dvakrát, pričom neobmedzené dáta sú platné do 30. 9. 2019. Ak ale použijete pri obnove platobnú kartu Mastercard/Maestro, tak si akciu predĺžite o jeden mesiac. Dáta tak budete môcť využívať až do konca októbra. 

Operátor síce hovorí o neobmedzených dátach, stále však platí 300 GB strop na mesiac, čo bude bežnému zákazníkovi zrejme stačiť.

Aj Telekom rozdáva v lete dáta. Nie však neobmedzené, ale od 250 MB do 30 GB. Objem záleží od používaného paušálu. Podrobnosti sme vám prinirsli v článku Telekom v júli rozdá zákazníkom s paušálom bezplatné dáta

Zdroj: 4ka.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu