4ka: pevný 5G internet dostupný už aj v Trnave

4ka rozširuje pokrytie fixným 5G internetom o ďalšie veľké mesto a prináša zaujímavé zľavy.

V máji tohto roka začala 4ka ponúkať mobilné aj služby pevného internetu a digitálnej televízie 4KA TV v jednom balíku. Spojením služieb môže zákazník ušetriť. Fixné služby prevádzkuje operátor na optickej sieti a fixnej LTE a 5G sieti v pásme 3,7 GHz

Novým mestom, v ktorom môžu zákazníci využívať fixný 5G internet je od 18. októbra 2022 Trnava. 4ka tu zároveň aktuálne ponúka zľavu na zriadenie služby a takisto zľavu z mesačného poplatku za internet a digitálnu TV.

Zákazníci, ktorí si do 31. 1. 2023 aktivujú pevný 5G internet, získajú zľavu 20 eur z inštalačného poplatku, čiže za inštaláciu zaplatia 30 eur. Okrem toho všetci noví zákazníci, ktorí si aktivujú 5G od 4ky, získajú zľavu 4 eurá z mesačného poplatku na prvých 15 mesiacov. Spolu tak môžu ušetriť pri 24-mesačnej viazanosti až 80 eur.

Štandardné ceny balíkov TV s internetom:

Zľava 4 eurá mesačne platí aj pri objednávke kombinácie pevného internetu 5G na doma v kombinácii so 4KA TV v tzv. DUO balíku. V prípade kombinácie pevného 5G s digitálnou televíziou 4KA TV, získa zákazník doplnkovú službu TV Archív (platený) na 24 mesiacov s 50 % zľavou za 2 eurá pre všetky kombinácie balíkov služieb internetu a digitálnej televízie. Zľava platí aj pri objednávke samostatnej služby 4KA TV už od základného balíka Televízia S.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu