4ka: paušály Sloboda už aj s mobilom a na faktúru

Operátor prináša úplne nové hardvérové portfólio a mesačné služby s platením aj na faktúru. Všetky programy ostávajú bez viazanosti.

Ponuka je postavená na paušáloch Sloboda. Ich obsah sa nemení, nemení sa ani cena. Mení sa však spôsob úhrady - odteraz si môžu zákazníci vybrať paušály aj na faktúru. 

Ponuka hardvéru je postavená tak, že pri každom telefóne zaplatíte úvodnú platbu 4 eurá, zvyšok sa rpzpočíta do mesačných platieb: buď 12, 18, 24 alebo 30 mesiacov. Ponuka ostáva bez viazanosti a priebežne sa bude dopĺňať. 

Paušály sa dajú meniť podľa potrieb. Keďže 4ka neponúka dotácie na telefón, nemení sa ani mesačná splátka za zariadenie, iba konečná suma za vybraný program. Kedykoľvek môžete doplatiť zvyšnú cenu za telefón bez zmluvnej pokuty.

Za najmenší paušál Sloboda s cenou 5 eur a smartfónom Xiaomi Redmi 8 so splátkami na 30 mesiacov tak mesačne zaplatíte 9,80 eur. Fakturačné obdobie je vždy od prvého do posledného dňa v mesiaci. 

Predajné kanály pre kúpu telefónov sú tri a spúšťajú sa už dnes. Okrem internetového obchodu 4ka.sk kúpite ktorýkoľvek telefón z nového portfólia operátora v predajnej sieti Digitall a Mobilonline. 

 

Diskusia k článku:

Milen Milenec08.07.2020 - 15:32 Trvalý odkaz

Óóój ... a ten 25 € aktivačný poplatok? Čo tým chcel básnik povedať? :-)

Celá diskusia 1 príspevok