4ka: paušál za 4 eurá a bonus na telefón až do 210 eur

S príchodom nového školského roka prináša 4ka atraktívnu ponuku. Prvý mesiac môžete mať akýkoľvek z nových programov Sloboda za 4 eurá a ak si k paušálu na faktúru zoberiete nový telefón, ušetríte až vyše dvesto eur.

Každý, kto si v čase do 31. 10. 2021 kúpi novú SIM kartu 4ka alebo prenesie číslo od konkurencie cez e-shop operátora, za prvý mesiac zaplatí za nový paušál iba 4 eurá. Ponuka platí pri aktivácii ktoréhokoľvek z paušálov Sloboda, Sloboda+ a Sloboda Dáta. 

Paušál môžete meniť podľa aktuálnej potreby. Ak zistíte, že potrebujete viac či menej dát alebo minút a SMS, jednoducho si vyberiete iný paušál, taký, aký práve potrebujete. Zákazníci, ktorí si do 4ky zároveň prenesú svoje telefónne číslo, dostanú k svojej Slobode+ alebo Slobode Dáta od operátora pri pravidelnej obnove každý mesiac zľavu z paušálu vo výške dve eurá.

Kto si k paušálu na faktúru vyberie z ponuky operátora aj nový mobil, ušetrí. V závislosti od paušálu a počtu mesačných platieb za telefón môže ušetriť až 210 eur. Bonus na telefón nedostanete okamžite, ale v podobe mesačnej zľavy na každej jednej faktúre počas celej doby úhrady mesačných platieb za telefón. Koľko presne ušetríte, zistíte už pri transakcii cez e-shop v nákupnom košíku. 

Ak si napríklad vyberiete paušál Sloboda Nekonečno+ na 24 mesiacov a zároveň nový iPhone SE (2020), mesačne zaplatíte s týmto bonusom na telefón 35,25  eur. Inak by ste platili 42,25 eur. V tejto cene máte nekonečné minúty, SMS i dáta.

Aktuálne ponúka 4ka cez svoj e-shop 25 rôznych telefónov. Pravidelne uverejňujeme rebríček TOP5 najpredávanejších smartfónov, ktorý ukazuje, že zákazníci 4ky dlhodobo preferujú značky Xiaomi, Apple, ale zlákať sa dajú aj na Samsung, Huawei či Motorolu. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu