4ka od septembra zvyšuje cenu za všetky mobilné paušály, pridáva dáta v celej EÚ

Ani 4ka sa nevyhla zdražovaniu svojich služieb a od 10. septembra zvyšuje poplatok za všetky mobilné paušály. Mierne vyššiu cenu kompenzuje pridaním 1 GB dát navyše.

Za vyšší poplatok za služby 4ky môže rovnaký vinník ako pri zvyšnej trojici operátorov - rast vstupných nákladov. Od 10. septembra tak 4ka zvyšuje poplatok za všetky mobilné paušály o 1 euro a zároveň do paušálov pridáva 1 GB dát navyše.

"Dlho sme hľadali rezervy a robili rôzne opatrenia, aby sme sa vyhli dvíhaniu cien našich paušálov. Žiaľ, ceny takmer všetkých vstupov a to najmä elektrickej energie stúpajú nepredvídateľným tempom, čo zásadným spôsobom ovplyvňuje náklady spojené s prevádzkou našich služieb", hovorí Roman Vavrík, riaditeľ telekomunikačného operátora 4ka.

Od rovnakého dátumu sa mení aj jednotková cena za 1 MB dát, a to z 1 centu na 1,4 centa. Ostatné zmeny platné od 10.9.2022 sú uvedené na webe 4ky.

Zmeny cien služieb 4ka od 10.9.2022:

V prípade, ak tieto zmeny zákazník neakceptuje, má právo na odstúpenie od zmluvy o poskytovaní služieb bez sankcií, a to najneskôr do jedného mesiaca od oznámenia tejto podstatnej zmeny. Za deň oznámenia tejto zmeny sa považuje deň doručenia SMS informujúcej o tejto zmene.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu