Orange: zvýhodnené dáta v roamingu - Európa dáta

Spoločnosť Orange sa zrejme začala pripravovať na letnú turistickú sezónu a pre svojich zákazníkov prichystala za nemalý mesačný poplatok zvýhodnenú cenu mobilných dát v roamingu.

Viac sa dozviete v nasledujúcej tlačovej správe:

Bratislava, 16. marca 2011 – Až v 18 krajinách Európskej únie a Švajčiarska môžu zákazníci Orangeu surfovať a sťahovať dáta za zvýhodnené ceny s 98 % zľavou. Vďaka novej službe Európa dáta s mesačným poplatkom 3,90 € ich bude stáť jeden MB v roamingu len 9 centov.

Zákazníci Orangeu môžu využívať dátové služby za výhodné ceny podobné domácim aj v zahraničí. S programom Európa dáta za mesačný poplatok 3,90 € získajú zákazníci v partnerských sieťach Orangeu roamingové dátové prenosy za 9 centov / MB. Výhodné ceny za MB si môžu užívať aj v ostatných sieťach EÚ + Švajčiarska, kde za 1 MB zaplatia len 49 centov. Dáta v partnerských sieťach EÚ + Švajčiarska tak zákazníci môžu sťahovať so zľavou 98% a v ostatných sieťach EÚ + Švajčiarska so zľavou 92%.

Medzi partnerské siete Orangeu, v ktorých zákazníci s programom Európa dáta môžu sťahovať dáta za 9 centov/ MB, patria: siete France Telecom v Rakúsku, Belgicku, Francúzsku, Poľsku, Rumunsku, Španielsku, Švajčiarsku, Veľkej Británií, Lichtenštajnsku, Luxembursku, sieť O2 v Čechách, Telenor Maďarsko a sieť Vodafone v Nemecku, Taliansku, na Malte, v Írsku, Grécku a Portugalsku. Počet partnerských sietí sa bude naďalej rozširovať.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu