Aplikácia Nový Čas pre iPad láme rekordy

Pred mesiacom sa dostala do AppStore slovenská aplikácia denníka Nový Čas pre iPad a už láme slovenské rekordy. Po celý mesiac sa drží v TOP5 najsťahovanejších aplikácií a zároveň sa nachádza medzi piatimi najlepšie zarábajúcimi aplikáciami.

Od uvedenia si ju stiahlo viac než 1 500 majiteľov tabletu iPad. Vyše 80% z nich je zo Slovenska, no prístup k Novému Času využívajú aj Slováci v rôznych častiach sveta.

Aplikácia ponúka každý deň v týždni prístup k informáciám v tlačenom vydaní denníka Nový Čas, vrátane sobotnej prílohy Víkend a nedeľného vydania Nový Čas Nedeľa.

Čitatelia majú k dispozícii tri druhy plateného prístupu k obsahu. Predplatné na mesiac alebo ešte výhodnejšie predplatné na tri mesiace ponúka viac než 30-percentnú zľavu v porovnaní s tlačeným vydaním v stánku.

Ako doplnková voľba je k dispozícii možnosť kúpiť si vydanie Nového Času jednotlivo, a to za 0,79 €, najnižšiu možnú dostupnú cenu v App Store.

Po mesiaci od uvedenia aplikácie na trh majú čitatelia najväčší záujem o mesačné predplatné, no vysoký záujem je aj o trojmesačný prístup. Napriek limitujúcej cene si čitatelia často kupujú aj jednotlivé vydania denníka.

Prvé výsledky predaja novín v iPade dokazujú, že aj napriek zatiaľ nízkej penetrácii zariadenia na slovenskom trhu je o elektronické predplatné veľký záujem a majitelia tabletov využívajú všetky výhody neobmedzeného prístupu k tlači kdekoľvek a kedykoľvek.

Zdroj: Tlačová správa Ringier Axel Springer

Diskusia k článku:

Začať diskusiu