Orange: Navigácia Sygic Aura k vybraným modelom zdarma

Orange dnes vydal tlačovú správu kde uvádza, že zákazníci od 1. marca 2011 získajú k novozakúpeným smartfónom HTC Desire, Desire HD a Desire Z plnohodnotnú navigáciu Sygic Aura zdarma.

V rámci špeciálnej akcie obdržia zákazníci Orangeu ku všetkým uvedeným smartfónom kupón na navigáciu Sygic Aura GPS Navigation v balení. Kupón im umožní bezplatnú inštaláciu navigačného programu Sygic z elektronického obchodu Android Market, dostupného priamo z ich HTC smartfónu. Kupón platí tiež na bezplatné stiahnutie máp Európy.

desire_auradesire_aura

Sygic Aura GPS Navigation

Navigácia Sygic Aura je rovnako určená pre automobilovú dopravu aj pre chodcov. Pred prvým použitím je potrebné mapové podklady stiahnuť prostredníctvom pripojenia na internet. Výhodou Aury je, že si stianete len krajiny, ktoré potrebujete. Neskôr budú automaticky načítané z internej pamäte alebo pamäťovej karty zariadenia.

Navigácia obsahuje 3D mapy terénu a budov, vypočíta najrýchlejšiu trasu, obsahuje turn-by-turn funkcie, ovládanie programu a hlasové povely v slovenčine, asistenciu radenia do jazdných pruhov, cestné náveste, rýchlostné výstrahy a bezpečnostné kamery. Mapové pokrytie je k dispozícii na www.sygic.com/android/maps.

T-Mobile ponúka navigáciu Sygic k vybraným zariadeniam už dávnejšie. Ide o Samsung Galaxy S a tablet Samsung Galaxy Tab. Preto určite zákazníkov operátora Orange poteší, že konečne dostanú podobný benefit ako zákazníci konkurencie, aj keď pri iných zariadeniach.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu