Sony Ericsson S500

Tlačová správa o mid-ende Slajder s 2 Mpix fotoaparátom, QVGA displejom a strednou výbavou.

Len 14 mm hrubý slajder s dátovými prenosmi cez GPRS a EDGE. V zadnej stene sa ukrýva 2 Mpix fotoaparát. Nechýba podpora MS Micro, 12 MB internej pamäte je určite nedostatočných. Samozrejmosťou je QVGA displej.

Tlačová správa:

Stačí pohľad na Sony Ericsson S500i a je jasné, že môžete očakávať neočakávané. Ak otvoríte 14 mm tenký telefón s vysúvacím mechanizmom, objavia sa farebné akcenty a meniace sa témy pracovnej plochy. Témy telefónu a externé svetelné efekty si môžete nastaviť tak, aby sa menili podľa vášho želania – na konci dňa alebo keď začína víkend.

„Tento telefón sa od ostatných odlišuje hlavne dôrazom na detail,“ vysvetľuje Steve Walker, riaditeľ Sony Ericsson pre produktový marketing. „Naši dizajnéri sa inšpirovali prírodou a predovšetkým fenoménom polárnej žiary. Vytvorili telefón, ktorý vyzerá dobre a cítiť z neho energiu života. Osloví tých, ktorí chcú zdôrazniť svoju individualitu a vyjadriť sa aj cez výber telefónu.“

Sony Ericsson S500i sa snaží o oživenie dizajnu. Bude k dispozícii v tajomnej zelenej a jarnej žltej farbe. Vizuály na pracovnej ploche alebo v menu telefónu sa menia automaticky pri zmene ročného obdobia či na konci dňa. Skryté osvetlenie môže upozorniť na určité prednastavené udalosti, a klávesnica sa po otvorení vysúvacieho mechanizmu rozžiari.

Živé obrázky

Fotoaparát s rozlíšením 2 megapixla umožňuje snímať momentky a podeliť sa o ne s ostatnými. Môžete si urobiť fotografiu z miesta, kde práve ste, a okamžite ju uverejniť vo svojom blogu. Zároveň môžete odosielať obrázky alebo video na akýkoľvek mobilný telefón či e-mailovú adresu.

Štýl spojený s obsahom

S500i ponúka viac ako len pozitívny estetický zážitok. Prehrávač médií a slot pre karty Memory Stick vám prinesú veľa zábavy. Je len na vás, akú veľkú hudobnú zbierku budete mať vo svojom telefóne. Telefón môžete vybaviť aj hudobným príslušenstvom ako je napríklad prijímač hudby MBR-100 s technológiou Bluetooth, a prehrávať si hudobné súbory z telefónu priamo vo vašom domácom stereo systéme. Takisto si môžete kdekoľvek zahrať hry v režime 3D či používať webový prehliadač.

Viac spojení - viac možností

S500i prináša všetko, čo potrebujete na prepojenie svojho telefónu s počítačom. Hudobné súbory môžete prenášať z PC do telefónu pomocou softvéru pre riadenie hudobných súborov Sony Ericsson Disc2Phone. Fotografie môžete z telefónu do počítača prenášať dokonca bez potreby akéhokoľvek softvéru. Po pripojení k počítaču sa S500i bude správať ako ďalšia pamäťová jednotka. Telefón podporuje aj Bluetooth™ 2.0 a prináša rovnako rýchle a kvalitné spojenie s inými zariadeniami s Bluetooth™ ako T650i.

Sony Ericsson S500i je 14 mm tenký vysúvací telefón generácie 2,5 G (GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900), dostupný v tajomnej zelenej alebo jarnej žltej farbe.

Do predajní na vybraných trhoch sa dostane v druhom štvrťroku 2007.

Základné parametre:

GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900

Rozmery: 99 x 47 x 14 mm

Hmotnosť: 94 gramov

Farby:

Tajomná zelená

Jarná žltá

Displej: 262 144 farieb, TFT

Rozlíšenie: 240 x 320 pixelov

Uhlopriečka: 2,0 palca

Pamäť telefónu: až 12 MB

Podpora pre pamäťové karty: Memory Stick

Micro™ (M2™)

Čas hovoru: až 9 hodín

Čas pohotovostného režimu: až 370 hodín

Obsah balenia:

Batéria, nabíjačka, kábel USB, slúchadlá HPM-61 / HPM-62, prenosné vrecko, CD a potrebné dokumenty.

Zoznam funkcií:

Fotoaparát 2 Mpix, digitálny zoom, Fotografické blogovanie, Záznam videa, Bluetooth™ stereo (A2DP), Prehrávač médií, Hudobné zvonenia, PlayNow™, Čítačka RSS, Webový prehliadač Access NetFront, Polyfonické zvonenia, Hlasitý odposluch (reproduktor), Vibračné zvonenie, Videohovory, E-mail, Obrazové správy (MMS), Prediktívne zadávanie textu, Nahrávanie zvuku, Textové správy (SMS), Navigačné tlačidlo ,Obrazové tapety, Animované tapety, Hry 3D, Java, Streaming videa, Prehliadanie videa, Efekt osvetlenia, Budík, Kalkulačka, Kalendár, Režim pre lietadlo, Poznámky, Telefónny adresár, stopky, Úlohy, Časovač, Bluetooth™ 2.0, Modem, Synchronizácia, USB mass storage, Podpora USB

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 08.05.2007 - 23:41

LoL: tak toto uz ano, velky disp a... v podstate to je W 580i v novom sate so spickovym fotakom... ma presne to (fotak s AF) co mi u toho walkmana chybalo...a osobne som rad, ze aj tento model neobsahu 3G, uz viem aky mobil mi Jezisko prinesie :))

anonymous08.05.2007 - 23:57 Trvalý odkaz

LoL: len skoda toho predneho lesteneho plastu, ten mohli dat podobny ako na W 580i, aby na nom neboli vidiet tlapance :)

anonymous09.05.2007 - 00:30 Trvalý odkaz

LoL: rad by som poziadal, ze ked sa tu upravila tato tlacova sprava o tom, ze tento fon nema 3,2 MPx fotak s autofocusom a vymazal sa jeden moj prispevok, v ktorom som poukazal na nezrovnalost medzi tym co sa pisalo v tomto clanku a tym co bolo napisane v zavere - v zozname funkcii - aby sa skorigoval aj moj prvy prispevok v tejto diskusii kde som zmienil "spickovy fotak s AF" DAKUJEM :)

anonymous09.05.2007 - 01:05 Trvalý odkaz

RemuS: no bohuzial zase zabudli na AF :/
inak to mohol byt fakt velmi dobry mobil

anonymous09.05.2007 - 01:53 Trvalý odkaz

Mikullas: Tak to som fakt zvedavy kde je tam ten fotak :o

Celá diskusia 63 príspevkov