Orange: špeciálne domáce obrazovky a gestá pre androidy

Orange na MWC 2011 v Barcelone predstavil "Orange Gestures" a špeciálne "Live Wallpapers" pre domáce obrazovky androidov predávaných v Orangei.

Oblokovanie obrazovky gestom, teda obrázkom nakresleným pod zamknutom displeji, poznáme z mnohých telefónov Samsung. Napríklad nakreslením S prstom po displeji sa obrazovka odomkne a telefón automaticky otvorí správy (samozrejme, len ak ste správam priradili písmenko S). Orange pripravil takéto gestá (spolu 27 tvarov Orange Gestures) pre vybrané telefóny s OS Android. Nakreslíte srdce a telefón začne vytáčať vašu partnerku či partnera. Alebo prejdete po displeji po obvode imaginárneho štvorca a zobrazí sa editor správy s vyplneným obľúbeným adresátom.

Ešte viac androidov od Orangeu by malo ponúkať nové "Live Wallpapers". Prvým špeciálnym pozadím bude živá sviečka dostupná od apríla - mája 2011 ako výnimočný indikátor stavu batérie. Ďalšie živé tapety budú dostupné v priebehu roka 2011 pre jednotlivé "oranžové" androidy (Orange Android Signature smartfóny).

Zaujímavá je aj domáca obrazovka smartfónu od Orangeu so špeciálnym widgetom s hodinami a správami.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu