T-Mobile: Nová akciová ponuka na programy Podľa seba

Spoločnosť Slovak Telekom pod značkou T-Mobile uvedie od stredy 16. 2. 2011 novú ponuku pre programy Podľa seba s novými balíčkami minút i SMS do všetkých sietí.

Spolu ponúkne sedem základných a štyri doplnkové balíčky. Pribudne nový balíček volaní za 12 centov do všetkých krajín EU a USA a nový balíček volaní obsahujúci 1000 minút počas pracovných dní.

Najobľúbenejšie balíčky ako volania za 6 centov pokračujú aj v jarnej kampani.

Podobný benefit v podobe volaní do zahraničia za 12 centov sa objavil aj vo vianočnej akcii.

Tlačová správa:

Bratislava 14. 2. 2011 - Spoločnosť Slovak Telekom uvedie pod značkou T-Mobile od stredy 16. februára 2011 novú ponuku pre svoje bestsellery Podľa seba. Zákazníci si budú môcť vybrať už z jedenástich balíčkov a vytvoriť si čo najlepšiu ponuku zahraničných volaní, dát i SMS správ do všetkých sietí na Slovensku.

Súčasťou novej ponuky sú aj viaceré nové balíčky či zmeny – zároveň aj celkové množstvo kombinácií, ktoré si zákazníci môžu vytvoriť. Základná schéma ostáva rovnaká, pričom ceny sa mierne znižujú :

Podľa seba 1: 9,99 €

Podľa seba 3: 19,99 €

Podľa seba 5: 29,99 €

Podľa seba 7: 39,99 €

V ponuke ostáva naďalej benefit pre zákazníkov, ktorí si zoberú programy Podľa seba bez akciového telefónu: bonusový balíček na 24 mesiacov zdarma.

Popri štyroch základných balíčkoch (40 minút do všetkých sietí, 400 SMS, 1500 MB dát a 1500 voľných minút do siete T-Mobile) si môžu zákazníci naďalej vybrať obľúbený balíček volaní za 6 centov do všetkých sietí od Podľa seba 3.

Nový balíček: Volania za 12 centov do krajín EÚ i USA

Prvou novinkou je uvedenie nového balíčka volania do zahraničia za 12 centov za minútu, a to do všetkých pevných i mobilných sietí v krajinách Európskej únie, Nórska, Lichtejnštajnska, Islandu i USA. Balíček bude v jarnej ponuke štandardnou súčasťou portfólia, takže si ho môžu aktivovať zákazníci od Podľa seba 1 v základnej zostave programu.

Nový balíček: 1000 minút do siete T-Mobile

Ďalšou novinkou v jarnej ponuke je balíček 1000 minút do siete T-Mobile počas pracovných dní od 7. do 19. hodiny. Zákazníci budú môcť využiť tento balíček ako štandardnú súčasť pri programe Podľa seba 7 alebo ako doplnkový balíček za 7,99 € počas 24 mesiacov pri programoch Podľa seba 3 a 5. Balíček si budú môcť aktivovať zákazníci aj bez viazanosti, a to za 14,99 €.

Uvedením balíčka si môžu zákazníci vytvoriť aj „flat kombináciu volaní do siete T-Mobile“ už pri programe Podľa seba 3 za 27,98 €. Popri dvoch balíčkoch do siete T-Mobile (1000 minút v silnej prevádzke a 1500 minút v slabej i počas víkendov) môže obsahovať volania do iných sietí či SMS alebo dáta.

Nový doplnkový balíček: 80 SMS do všetkých sietí

T-Mobile reflektuje aj ponuku viacerých skupín zákazníkov na vytvorenie balíčka s menším počtom SMS za atraktívnu cenu. Nový balíček 80 SMS do všetkých sietí bude k dispozícii ako doplnkový balíček pri programoch Podľa seba. Cena je 2,99 € pri využívaní na období 24 mesiacov, resp. 3,99 € pri využívaní bez viazanosti. K dispozícii je už od programu Podľa seba 1.

web’n’walk naďalej ako doplnkový balíček za skvelú cenu

V ponuke T-Mobile sú v súčasnosti k dispozícii tri programy pre dátové prenosy v mobile vrátane novinky Neobmedzený web’n’walk. Pri súčasnej aktivácii hlasového programu na ne zákazník získava špeciálnu cenu – pri programoch Podľa seba si zákazník môže vybrať jeden z týchto balíčkov ako doplnkový za určenú cenu. Alebo si zvolí 1500 MB balíček už do základného výberu.

Ceny web’n’walk pri 24-mesačnej viazanosti sú nasledovné a platia aj pre programy Viac či Relax:

- web’n’walk 100: 2,99 € mesačne

- web’n’walk 1500: 4,99 € mesačne

- Neobmedzený web’n’walk: 5,99 € mesačne

Diskusia k článku:

Začať diskusiu