Príslušenstvo: Nokia CA-146C - univerzálna redukcia z Nokia nabíjačky na microUSB

Vianočné darčeky sú už pár dní rozdané a skupina používateľov dvoch telefónov, ktorí majú napríklad služobnú staršiu Nokiu a súkromný nový android, sa opäť o čosi zväčšila.

Aj vy hľadáte redukciu, ktorá vám umožní nosiť vždy pri sebe len jednu nabíjačku, s ktorou dokážete nabiť Nokiu aj telefón inej značky?

Nové Nokie vynikajú prítomnosťou dvoch konektorov, tenkého nokiáckeho (2 mm) aj microUSB, takže ich nabijete dvomi spôsobmi. Ale nebolo tomu vždy tak.

nokia ca-146c

Ak používate napríklad firemnú 6300-ku a súkromný android od HTC, Samsungu či Sonu Ericssonu, musíte so sebou stále nosiť dve nabíjačky. A možno sa vám len často stáva, že na váš nový mobil s univerzálnym microUSB konektorom na návštevách a výletoch nemá nik nabíjačku a vy ste si tú svoju doma zabudli.

nokia ca-146c

Práve pre takéto prípady je tu redukcia Nokia CA-146C. Tú jednoducho nasadíte na Nokia nabíjačku s tenkým alebo hrubým konektorom. Výsledkom je Nokia nabíjačka s koncovkou microUSB. Bez adaptéra nabijete všetky aktuálne Nokie, s adaptérom zase všetky aktuálne konkurenčné značky.

Cena produktu sa v internetových obchodoch pohybuje od 3 do 15 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu