Poznáme víťaza vianočnej súťaže o HTC Desire HD!

Až 22 % správne odpovedajúcich čitateľov používa OS Android a vyše 72 % účastníkov súťaže síce android ešte nevlastní, ale uvažuje nad jeho kúpou. Len necelých 6 % odpovedajúcich telefón s OS Android nepoužíva, ani nad jeho kúpou neuvažuje. To sú výsledky našej vianočnej súťaže s HTC o nový model Desire HD.

Po ukončení súťaže sme evidovali 4 695 hlasov. Zmysel pre spravodlivosť nám nedovolil losovať víťaza z celkového počtu hlasov - najprv bolo nutné, podľa pravidiel súťaže, vyradiť duplikáty, dvojité hlasy vybraných súťažiacich, ako aj desiatky hlasov niektorých expertov. Udivuje nás, že sa vždy nájde zopár šialencov, ktorí strávia nad odosielaním výsledkov dlhé minúty či hodiny, a nakoniec aj tak vďaka nášmu triedeniu o všetky svoje hlasy prídu.

Zo 4 695 hlasov ostalo po vyradení duplikátov 3 994, po vymazaní odpovedí bez uvedenia telefónneho čísla 3 685 a po vyradení nesprávnych odpovedí 3 584. Správnych odpovedí bolo teda až 97,26 %.

Z 3 584 správnych odpovedí sme pomocou náhodného čísla z Random.org vyžrebovali súťažiacu Boženu Duffalovú, ktorú budeme ešte dnes kontaktovať prostredníctvom e-mailu aj telefonicky.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu