LG GT540 Optimus: upgrade na Android 2.1 dostupný

Spoločnosť LG ponúka majiteľom smartfónu LG GT540 Optimus aktualizáciu na nový operačný systém Android 2.1 Eclair. Po štyroch mesiacoch od uvedenia do predaja si tak budete môcť vychutnať výhody novšej verzie systému, ktorú si môžete stiahnuť prostredníctvom synchronizačného softvéru LG PC Suite. Program nájdete na webe www.lg.cz.

ZÁKLADNÉ INFO: LG GT540 Optimus

fotkaTlačová správa:

Spoločnosť LG Electronics CZ (LG), ktorá je svetovým lídrom a technologickým inovátorom v mobilných komunikáciách, domácich spotrebičoch a spotrebnej elektronike, ponúka všetkým majiteľom

mobilných telefónov LG GT 540 Optimus aktualizovaný operačný systém Android s verziou 2.1.

Operačný systém Android, vyvinutý spoločnosťou Google, je platforma určená pre chytré telefóny a ďalšie mobilné zariadenia, ktoré sú tiež v ponuke spoločnosti LG. "Od tohtoročného júla sme uviedli na trh model LG GT 540 Optimus s operačným systémom Android s verziou 1.6. Po necelých štyroch mesiacoch sme priniesli zákazníkom aktualizáciu. Každý záujemca si tak môže zdarma stiahnuť do svojho mobilného telefónu novšiu verziu 2.1, a to prostredníctvom synchronizačného softvéru LG PC SUITE, ktorý je zdarma k stiahnutiu na www.lg.cz," povedal Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.

"Medzi nové vlastnosti systému Android 2.1 oproti staršej verzii 1.6 patrí napríklad kombinovaný inbox pre viacnásobné e-mailové kontá, možnosť prehľadávať skrz všetky uložené SMS a MMS správy, podpora digitálneho zoomu a vyváženie bielej vo fotoaparáte," uviedol Ondřej Oubrecht, technický manažér divízie mobilnej komunikácie spoločnosti LG. "Ďalšou novinkou je zlepšené rozloženie klávesnice, jednoduchšie zadávanie znakov pri písaní, podpora prenosu súboru cez Bluetooth a aplikácia App Advisor, ktorá odporučí vybrané aplikácie z Andorid Marketu," dodal O. Oubrecht.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu