T-Mobile: rozšírenie vianočnej ponuky

T-Mobile obohacuje svoju vianočnú akciovú ponuku o vylepšenia pre programy Podľa seba. Zároveň ponúkne Program 40 aj s akciovým mobilným telefónom. Nová ponuka platí od zajtra, 9. novembra.

Tlačová správa:

6 000 minút a 6 000 SMS aj s akciovým telefónom

T-Mobile rozšíri akciovú ponuku na svoj vianočný dvojbalíček aj pre záujemcov, ktorí si chcú k programom Podľa seba zobrať aj akciový telefón. Doterajšia ponuka bude rozšírená – pravidlá pre skladanie balíčkov ostávajú podobné. Dvojbalíček 6000 minút a 6000 SMS platí každý deň v čase od 9. do 17. hod. do siete T-Mobile a zákazníci ho môžu využívať od programu Podľa seba 3.

Bonusový balíček na celé dva roky

Úplnou novinkou vo vianočnej ponuke bude pre zákazníkov možnosť zobrať si k svojmu paušálu Podľa seba bonusový balíček na celé obdobie dvoch rokov. Táto akciová ponuka platí pre všetkých záujemcov, ktorí si nezoberú do svojho programu dvojbalíček 6000 minút a 6000 SMS, pričom po prvýkrát si môžu vybrať bonusový balíček aj zákazníci s akciovým mobilom.

Ak si zákazník nezoberie dvojbalíček, naďalej má v ponuke obľúbený balíček volaní do všetkých sietí za 6 centov.

Dva bonusy pre zákazníkov bez akciového mobilu

Zákazníci, ktorí uprednostnia program Podľa seba bez akciového telefónu budú môcť využiť dve výhody – okrem bonusového balíčka na celé dva roky sa im bude uplatňovať aj zľava vo výške 20% na mesačný poplatok. V praxi je tak portfólio Podľa seba dostupné už od 7,99 € mesačne pre program Podľa seba 1 aj s bonusovým balíčkom. Súčasný bestseller Podľa seba 3 bude k dispozícii za 15,99 € mesačne, Podľa seba 5 za 23,99 € mesačne a Podľa seba 7 len za 31,99 € mesačne. Uvedené ceny platia počas celého obdobia viazanosti.

Program 40 aj s akciovým mobilom

Od 9. novembra 2010 bude po prvý raz k dispozícii program pre zákazníkov s minimálnymi požiadavkami Program 40 aj vo variante s akciovým telefónom. Zákazník tak za 4,99 € mesačne získa veľké množstvo služieb:

- 40 minút do všetkých sietí,

- 40 SMS do všetkých sietí,

- volania za 12 centov do všetkých sietí nad rámec voľných minút,

- SMS za 10 centov do všetkých sietí nad rámec voľných SMS,

K dispozícii budú tri akciové telefóny:

- LG GS101 za 1 €,

- myPhone CPA Halo 4 za 1 €,

- Nokia 2220 za 9 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu