Orange: FunFón už aj ako kreditný paušál

Orange dnes v spolupráci s Fun rádiom priniesol nový mesačný program - kreditný paušál FunFón. Ten za mesačný poplatok 10 € obsahuje rovnakú sumu predplateného kreditu, ktorú môžete využiť na volania, SMS či dáta.

Tlačová správa:

FunFón je tu už aj pre tých, ktorí si nechcú dobíjať kredit. Fun rádio a Orange prinášajú paušál FunFón. Na trh nedávno vstúpila nová značka mobilnej komunikácie – FunFón. Jej služby sú určené pre mladých ľudí, ktorí sa neuspokoja s konvenciami a tradičnými vecami. Najprv prišiel FunFón ako predplatená služba a teraz ho predstavujeme aj ako paušál. Prináša atraktívne ceny hovorov už od 6 centov za minútu, hovory do všetkých sietí za skvelých 10 centov a SMS za 6 centov. Prináša tiež zábavu s neobmedzeným internetom v mobile, vrátane výhodného prístupu na sociálne siete. Služba FunFón bude od 3. novembra 2010 dostupná aj ako kreditný paušál FunFón 10 €.

Za mesačný poplatok 10 € je k dispozícii predplatený kredit v rovnakej výške, ktorý sa dá použiť na hovory do mobilných aj pevných sietí v SR, ďalej na posielanie SMS a MMS správ aj na dátové prenosy do všetkých sietí na Slovensku. Hovory sú spoplatňované sekundovou tarifikáciou po prvej minúte hovoru. Podobne ako predtým predplatená verzia FunFónu, aj paušál FunFón 10 € prináša, atraktívne ceny hovorov a množstvo zábavy. FunFónisti medzi sebou volajú len za 6 centov za minútu, za hovory do všetkých sietí na Slovensku zaplatí majiteľ FunFónu len 10 centov za minútu a iba 6 centov za SMS do všetkých národných sietí v SR. Súčasťou služby FunFón 10 € je už pri aktivácii zadarmo služba CLIP, prístup na internet v mobile - FunFón Web, Roaming, Dátový roaming a iné základné služby bez potreby aktivácie.

Zábava na internete s FunFónom

Aj paušál FunFón 10 € dáva mladým k dispozícii automaticky prístup na internet v mobile so základnou službou FunFón Web. Okrem toho majú na výber dva doplnkové dátové balíky FunFón Web Priatelia Nonstop a FunFón Web Nonstop. V oboch prípadoch získavajú možnosť sťahovať dáta v mobile rýchlosťou 512 kbit/s a odosielať rýchlosťou 128 kbit/s do objemu 500 MB mesačne. Po prekročení stanoveného objemu dát môžu surfovať aj naďalej, za nezmenenú cenu, ale s rýchlosťou sťahovania dát 128 kbit/s oboma smermi. Zákazník navyše neplatí žiaden aktivačný poplatok. S balíkom FunFón Web Nonstop získava neobmedzené surfovanie v mobile na celom internete v 3G sieti za mesačný poplatok 5,99 €. Balík FunFón Web Priatelia Nonstop umožňuje neobmedzené a zvýhodnené surfovanie na vybraných obľúbených stránkach Facebook, Pokec, Fun rádio a samozrejme FunFón za mesačný poplatok iba 1,99 €.

Ceny hovorov a dát so službou FunFón:

- cena za minútu hovoru medzi používateľmi FunFónu: 6 centov,

- cena za minútu hovoru do národných sietí v rámci SR: 10 centov,

- cena za SMS: 6 centov,

- cena za MMS: 25 centov,

- cena za 1 MB v rámci stránok Facebook, FunFón, Fun Radio a Pokec: 9 centov,

- cena za 1 MB na ostatné stránky: 49 centov.

FunFónisti navyše môžu podľa vlastného výberu do mobilu dostávať zábavný a exkluzívny obsah Fun rádia skôr ako ostatní – napríklad Hudobné správy, To najlepšie z Rannej šou, To najlepšie z Popoludňajšej šou a exkluzívny obsah z Rannej šou či Popoludňajšej šou. Okrem toho sú pre nich na webovej a wapovej stránke funfon.sk pripravené špeciálne zvonenia Fun rádia na stiahnutie do mobilu. Služba FunFón 10 € je dostupná bez viazanosti bez telefónu. Na FunFón v predplatenej či „paušálnej“ verzii je možné prejsť aj so svojím existujúcim telefónnym číslom. Záujemcovia si môžu FunFón jednoducho kúpiť cez web na www.funfon.sk alebo v predajniach Orangeu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu