Orange: hovory do celého sveta za 0,12 €

Orange dnes predstavil odpoveď na ponuku od O2. Vďaka službe Haló svet môžete volať do všetkých sietí po celom svete za 0,12 € za minútu. Mesačný poplatok za službu Haló svet je 1,90 €.

Tlačová správa:

Za jednotnú cenu 12 centov za minútu môžu zákazníci Orangeu od 3. novembra 2010 volať kamkoľvek do celého sveta. S novou službou Haló svet tak v porovnaní s bežnými cenami za volania do zahraničia môžu ušetriť aj viac ako 90%.

Službu Haló svet si môže aktivovať každý zákazník Orangeu využívajúci ktorýkoľvek hlasový paušál. Vďaka tejto službe zákazníci za volania do ktorejkoľvek mobilnej alebo pevnej siete na celom svete zo siete Orange Slovensko zaplatia vždy jednotnú cenu 12 centov za minútu, pričom sa hovory účtujú po sekundách už od prvej sekundy.

Prehľad cien medzinárodných hovorov do celého sveta zo siete Orange Slovensko so službou Haló svet. Aktivácia služby Haló svet je jednoduchá, stačí poslať SMS v tvare ANO na číslo 978. Mesačný poplatok za službu je 1,90 €.

Zvýhodnená cena 12 centov za minútu do celého sveta so službou Haló svet platí po prečerpaní akýchkoľvek predplatených minút, ktoré v sebe môžu zahŕňať aj volania do pevných, či mobilných zahraničných sietí.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu