Orange: hrajte o nové Audi A1

Aj tieto Vianoce môžete s Orangeom súťažiť o nové auto. Tentoraz operátor prichystal pre svojich zákazníkov nové Audi A1. Celkovo ich v súťaži bude až 66 - 59 pre nových zákazníkov alebo tých, ktorí sa rozhodnú opäť zaviazať a 7 vozidiel pre SMSkujúcich zákazníkov.

Tlačová správa:

Až 66 áut značky Audi A1 rozdá Orange svojim zákazníkom vo Vianočnej hre. Každý zákazník, ktorý si od 22. októbra aktivuje vybranú hlasovú alebo dátovú službu a podpíše k nej Dodatok k Zmluve o pripojení, bude automaticky zaradený do hry o 59 Audi A1. Ďalších 7 vozidiel môže vyhrať ktokoľvek zo zákazníkov Orangeu odoslaním SMS správy v tvare ANO na číslo 567.

Zákazníci, ktorí si od 22. októbra do 31. decembra 2010 vyberú paušál, prejdú z predplatenej karty na paušál alebo si predĺžia zmluvu a podpíšu Dodatok k Zmluve o pripojení na vybrané hlasové alebo dátové mesačné programy alebo služby Orange Doma, budú automaticky zaradení do Vianočnej hry 2010 o 59 elegantných Audi A1. Žrebovanie výhercov bude prebiehať každý pracovný deň od 25.10.2010 do 3.1.2011, žrebuje sa jeden výherca, pričom vždy v pondelok počas trvania súťaže sa vyžrebujú výhercovia dvaja. Do žrebovania budú zaradení tí zákazníci, ktorý v deň predchádzajúci žrebovaniu podpísali Dodatok k Zmluve.

Orange má nové autá pripravené aj pre existujúcich zákazníkov, ktorí sa do súťaže môžu zapojiť jednoducho zaslaním SMS správy s textom ANO na krátke číslo 567. Automaticky sú tak v hre o sedem modelov Audi A1, ktorých žrebovanie prebehne sumárne za predchádzajúci mesiac: 1. novembra, 1. decembra a 3. januára. S každou odoslanou správou pritom zákazník zvyšuje svoje šance na výhru. Navyše, za každú odoslanú SMS správu dostane zákazník pohľadnicu s vianočným motívom vo forme MMS správy. Cena odchádzajúcej SMS na číslo 567 je podľa platného cenníka služieb. Cena prijatej MMS je 0,49 eur.

Výhercov bude Orange kontaktovať telefonicky aj písomne a ich mená budú zverejnené na internetovej stránke www.orange.sk a na predajných miestach.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu