Orange: vianočná ponuka - rodinné paušály

Tlačová správa:

Bratislava, 21. október 2010 – Neobmedzené hovory v rámci rodiny – to je novinka, v znamení ktorej sa budú niesť tohtoročné Vianoce v Orangei. S novými rodinnými Paušálmi Spolu si môže až 7 členov rodiny či inej skupiny známych alebo priateľov telefonovať navzájom neobmedzene a bez poplatkov a volať do všetkých sietí za výhodných 12 centov za minútu. Okrem toho si zákazníci z bohatej vianočnej ponuky Orangeu môžu vybrať nekonečné volania aj s Paušálmi Snov, získať Majster paušál pre blízkeho, prípadne sa rozhodnúť pre špeciálne All inclusive balíky pre najnáročnejších alebo si vybrať z paušálov určených pre zákazníkov s najnižšími komunikačnými potrebami. K tomu všetkému Orange prináša bohatú nádielku telefónov.

Orange prináša ďalšiu novinku na slovenskom mobilnom trhu – rodinné Paušály Spolu. Umožňujú zákazníkom volať v rámci rodiny alebo skupiny priateľov či známych bezplatne a neobmedzene. Zvýhodnenú skupinu až 7 telefónnych čísel je možné vytvoriť z ponuky nových Paušálov Spolu. Tie okrem bezplatných volaní v rámci rodiny či inej skupiny obsahujú predplatené minúty do všetkých sietí v SR a sú nastavené tak, aby si každý člen rodiny alebo skupiny mohol vybrať paušál podľa svojich komunikačných potrieb.

Paušály SpoluPaušál Spolu XLPaušál Spolu LPaušál Spolu MPaušál Spolu S
Predplatené minúty do sietí v SR4002001000
Volania v rámci rodinyneobmedzenéneobmedzenéneobmedzenéneobmedzené
Mesačný poplatok35,90 eur24,90 eur14,90 eur4,90 eur

Bezplatné volania v rámci skupiny môžu jej členovia využívať okamžite. Podmienkou využívania rodinných Paušálov Spolu je aktivovanie a využívanie minimálne jedného telefónneho čísla s Paušálom Spolu XL alebo L. Za minúty pretelefonované v rámci svojej rodiny alebo skupiny žiadny člen neplatí a tieto hovory sa neodpočítavajú ani z predplatených minút vo vybranom paušále. Užívatelia Paušálov Spolu preto môžu všetky predplatené minúty spotrebovať na volania mimo svojej rodiny, pričom po minutí predplatených minút volajú do všetkých slovenských sietí za jednotnú minútovú cenu len 12 centov.

Ceny hovorov, správ a dát:

0,12 eur / min. v rámci SR

0,06 eur / SMS v rámci SR

0,40 eur / MMS

1,40 eur / 1 MB

Paušály Spolu s telefónom aj bez telefónu

Výhody bezplatných volaní v rodine či medzi priateľmi s Paušálmi Spolu môžu záujemcovia využívať bez akejkoľvek viazanosti. Ak sa však rozhodnú obdarovať na Vianoce seba alebo svojich blízkych aj novým telefónom, ku každému rodinnému Paušálu Spolu si môžu vybrať aj nový dotovaný mobilný telefón z vianočnej ponuky Orangeu, ktorého cena závisí od výšky mesačného poplatku za Paušál Spolu. Zoznam aktuálne ponúkaných telefónov je uvedený v prílohe.

Spotreba rodiny pod kontrolou

Rodinné Paušály Spolu prinášajú nielen neobmedzené telefonovanie v rámci rodiny, ale poskytujú aj prehľad o spotrebe jednotlivých členov rodiny. Zákazník si môže vybrať spôsob bezplatnej a pohodlnej kontroly spotreby členov svojej „rodiny“ prostredníctvom online portálu dostupného na www.orange.sk, kde si môže nastaviť aj automatickú kontrolu spotreby cez SMS notifikáciu. Taktiež môže zablokovať spoplatnenú prevádzku na ním vybrané čísla niektorým členom rodiny. Navyše, všetky rodinné Paušály Spolu v rámci skupiny sú vyúčtované v rámci jednej faktúry.

Nekonečné volania v sieti Orange aj s Paušálmi Spolu

Ani užívatelia Paušálov Spolu sa nemusia vzdať výhody nekonečných volaní v sieti Orange. K Paušálom Spolu si môžu za zvýhodnený poplatok aktivovať ktorýkoľvek z balíkov nekonečných volaní do vlastnej siete – Volania svojim.

Volania svojimMesačný poplatok štandardnýMesačný poplatok pre Paušály Spolu XL, L, MMesačný poplatok pre Paušál Spolu S
Víkend7,90 eur1,90 eur4,90 eur
Večer a víkend11,90 eur5,90 eur8,90 eur
Deň19,90 eur13,90 eur16,90 eur
Nonstop34,90 eur28,90 eur31,90 eur

Volania svojim Nonstop alebo 400 SMS/MMS až na celý rok s Paušálmi Snov

Zákazníci, ktorí si aktivujú v rámci svojho Paušálu Snov balík Volania svojim Víkend, Večer a víkend alebo Deň a k nemu niektorý z balíkov Volania do všetkých sietí a podpíšu Dodatok k Zmluve o pripojení na 24 mesiacov s mobilným telefónom, získajú ako vianočný benefit nekonečné Volania svojim Nonstop. Dĺžka benefitu závisí od vybraného balíka Volania do všetkých sietí.

Pre zákazníkov, ktorí si do svojho Paušálu Snov zvolia balík Volania svojim Nonstop, má Orange pripravený alternatívny benefit vo forme balíka SMS a MMS do všetkých sietí 400 v SR, navyše na dobu podľa vybraného balíka Volaní do všetkých sietí. Konkrétny prehľad ponúka nasledujúca tabuľka:

Volania svojim Víkend, Večer a víkend, Deň alebo Nonstop:

Volania do všetkých sietí 50 - 3 mesiace nekonečných volaní Nonstop / balíka 400 SMS a MMS

Volania do všetkých sietí 100 - 6 mesiacov nekonečných volaní Nonstop / balíka 400 SMS a MMS

Volania do všetkých sietí 200 - 9 mesiacov nekonečných volaní Nonstop / balíka 400 SMS a MMS

Volania do všetkých sietí 400 - 12 mesiacov nekonečných volaní Nonstop / balíka 400 SMS a MMS

Pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú aktuálne pre Paušál Snov bez nového mobilného telefónu, má Orange stále v ponuke zvýhodnené balíky Volaní svojim alebo Volaní do všetkých sietí.

balík Volania svojimbalík Volania do všetkých sietí
Víkend za 6,90 eur50 minút od 5,90 eur
Večer a víkend za 8,90 eur100 minút od95,90 eur
Deň za 15,90 eur200 minút od 18,90 eur
Nonstop za 27,90 eur400 minút od 26,90 eur

Majster paušál pre blízkeho

Každý zákazník, ktorý si počas Vianoc vyskladá Paušál Snov, si môže pre blízkeho zobrať Majster paušál. S Majster paušálom tak zákazník okrem 50 predplatených SMS a MMS do všetkých sietí v SR a 25 MB predplatených dát získa aj jednotnú minútovú cenu hovorov do všetkých sietí 12 centov. Mesačný poplatok za Majster paušál pre blízkeho bez telefónu je 1 €. V prípade, že si aktivuje Paušál Snov s mesačným poplatkom vyšším ako 26,01 eur, môže získať pre blízkeho Majster Paušál s akciovým telefónom z rozšíreného portfólia už za 9 € s mesačným poplatkom 2 eurá a viazanosťou 24 mesiacov.

Ponuka pre "minimalistov" - Paušál Štart a kreditné paušály

Paušál Štart umožňuje bez viazanosti a mesačného poplatku volať do všetkých sietí na Slovensku v každom čase za jednotnú cenu 12 centov za minútu a posielať SMS za 6 centov do všetkých sietí v SR. Zákazníci si môžu vybrať aj z ponuky Kreditných paušálov 3 € a 10 €, s predplateným kreditom na volania, SMS/MMS do všetkých sietí v SR, pričom sa zákazník môže rozhodnúť, či si k nim zoberie aj nový mobilný telefón pri podpise Dodatku na 24 mesiacov alebo si paušál vezme bez mobilného telefónu bez viazanosti.

All inclusive balíky pre najnáročnejších

Orange prináša aj tieto Vianoce exkluzívnu ponuku All Inclusive balíkov pre náročných užívateľov. Balík All Inclusive Mini obsahuje Volania svojim Nonstop, Volania do všetkých sietí 300 a Orange World 1000 MB za 55 € mesačne. Druhý balík s názvom All Inclusive zahŕňa Volania svojim Nonstop v kombinácii s balíkom 400 minút Volaní do všetkých sietí, balík SMS/MMS 400 Ahoj Európa+ a Orange World s 2000 MB. To všetko za 69 € mesačne. Pre najnáročnejších užívateľov ponúka Orange pod vianočný stromček balík All Inclusive Premium so zvýhodneným mesačným poplatkom 85 €. Ten zahŕňa všetky výhody balíka All Inclusive a k tomu aj vynovený balík Internet na doma Premium + .

Diskusia k článku:

Začať diskusiu