O2: 9 miliónov odoslaných MMS počas leta

Zákazníci O2 odoslali počas letnej akcie, ktorá trvala od 22. júna do 31. augusta, viac ako 9 miliónov MMS správ. Z toho bolo zo Slovenska odoslaných až 8,3 milióna MMS, z roamingu viac ako milión.

Tlačová správa:

Zákazníci O2, ktorí využili letnú akciu, poslali svojim rodinám a známym viac ako 9 miliónov MMS správ zadarmo. Od 22. júna do konca augusta 2010 sa tak mohli podeliť o zážitky z dovolenky so svojimi najbližšími.

„Sme radi, že sme našim zákazníkom umožnili byť v kontakte s priateľmi a rodinou počas leta zadarmo. O tom, že sa akcia stretla s úspechom svedčí aj počet poslaných MMS správ a fakt, že sme ju počas leta predlžovali. Veríme, že sa nám aj takto podarí uchovať ich zážitky z leta čo najdlhšie,“ uviedol René Parák, hovorca O2 a senior manažér pre vzťahy s médiami.

Na Slovensku poslali zákazníci O2 zadarmo takmer 8,3 milióna MMS správ. Z roamingu do siete O2 Slovensko bolo poslaných zadarmo viac ako 1 milión MMS správ.

Celkovo poslali zákazníci O2 v lete takmer 9,9 milióna MMS správ. V porovnaní s letom predchádzajúceho roka to predstavuje vyše 61 násobný nárast zaslaných MMS zákazníkmi O2.

Zvýhodnené ceny MMS správ môžu zákazníci využívať aj naďalej. Stačí, ak si aktivujú extra balíček 50 SMS/MMS za 3 € alebo balíček 100 SMS/MMS za 5 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu