iPhone: ESET Threat Center

Spoločnosť ESET vydala počas minulého týždňa svoju prvú aplikáciu pre Apple iPhone. ESET Threat Center (Centrum pre hrozby) je aplikácia, ktorá umožňuje používateľom v reálnom čase lokalizovať najväčšie webové hrozby zostavené podľa dát priamo z vírusového laboratória ESET v Bratislave.

fotkafotkafotka

Podľa ESETu sú vo svete kyber-útoky čoraz dokonalejšie a sofistikovanejšie a preto je čoraz dôležitejšie, aby bola verejnosť dostatočne informovaná, ako sa proti týmto útokom brániť. Aplikácia pre iPhone preto dodáva okamžitý prístup k mnohým dôležitým informáciám.

Základné funkcie aplikácie ESET Threat Center:

Bezpečnostné tipy: Zrozumiteľné tipy a manuály z vírusového laboratória ESET o tom ako sa najlepšie chrániť pri vyhľadávaní na webe, pri využívaní sociálnych sietí, internetbankingu či elektronických obchodov.

Mapa najväčších hrozieb: Globálna mapa hrozieb zobrazuje najväčšie hotspoty pre webové hrozby – tam sa zobrazujú geografické regióny s najväčším počtom zaznamenaných infekcií.

Informácie o najnovších nebezpečenstvách: ESET kontinuálne informuje o najnovších hrozbách.

Podcast: Prístup k rozhlasovým diskusiám (v anglickom jazyku) odborníkov z ESET a branže ako takej o najnovších trendoch v IT bezpečnosti.

Integrácia so sociálnymi sieťami a webovými aplikáciami: Cez aplikáciu v iPhone má užívateľ prístup k blogu ESET, stránke na Facebooku, videám na YouTube a k Twitteru, kde nájde najnovšie správy a analýzy.

Aplikácia ESET Threat Center je dostupná v anglickom jazyku a stiahnuť si ju môžete prostredníctvom AppStore.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu