Sladkovodné more noviniek

Už to vyzeralo tak, že budeme upratovať štýlom Dezidera Lakatoša v jeho maringotke - raz za tri týždne. No nie, len sme naberali bronz a možno aj inšpiráciu pri tom, čo našej vlasti chýba. Nevadí, máme aspoň more noviniek. S mierne čokoládovým nádychom pleti teda po čase zase upratujeme. A je z čoho vyberať.

Hneď v úvode vás určite potešíme. Operátori sú za prvý polrok v pluse. Aj za vodou. Dvaja určite. Uff, nemusíme si uťahovať opasky na gatiach. No, ale čo ak téčku tých 61 miliónov € nebude stačiť? Orindž pre istotu čistý zisk nezverejnil, celkové výnosy vo výške 374,6 mil. € však napovedia veľa. Áno, aj vaša Prima karta to číslo navýšila o "nulacelánulaniečo". Kysličník férovitý naškrabal sedemkrát menej, ale aj tak je rád, že je rád. O zisku tiež nepíše, no kto by sa chválil bavorákom, keď ma v garáži iba kosačku? Začiatky sú vždy ťažké. Oproti minulému roku mu však pribudlo o 70 % plebejcov viac. Možno sa číslo medziročne ešte zvýši, Ó-dva totiž do konca augusta predĺžila platnosť špeciálneho summer limited edition letného bonusu vo výške 25 € pre všetkých utečencov. Nie všetci ale dostali ponuku na balík s 15-timi minútami za 1,8 €. Úspora 15 centov mesačne oproti štandardnému cenníku poteší, môžete si dať 3 rožky ako grátis, na tresku treba ušetriť inde. Nefajčiť, nepiť, nejazdiť mestskou, ale pešo.

Po suchom Mokrom sa dali nahovoriť na citrusové reklamné spoty aj ďalší umelci. Lukáš Latinák a Róbert Jakab improvizujú za peniaze ako o život, pretože Orindž garancia je to, čo vaša duša, srdce a možno aj iný orgán jednoznačne potrebujú. V každom prípade humor ešte nikoho nezabil, možno iba ten čierny. Citrus dva mesiace po téčku spustil predaj Micro SIM kariet za necelých 24 eur, a ak nerátame štvrtého jonatána či zázračný "ajped", ich využitie je mizivé. Otázkou ostáva, prečo tí naši bačovia balamutia ovečky názvom Mini SIM, keď sa jedná o Micro SIM. Naznačujú tým príchod ešte menších SIM kariet, ktorým by názov v štýle Ultra Small & Slim & Fit veľmi nesedel?

Magenta stihla úvodom augusta prekopať ceny mobilov, zdražovať vie aj Lui Chui Tfui z tržnice, ružovkastí našťastie vyskúšali opačný trend. Polepšia si aj podnikatelia, v ružovej sieti môžu obchodným partnerom volať do zblnutia a ešte im aj zostane na úplatky pre daňováka. K tomu možno dostanú mobilný internet za nič.

Inak si môžete s nami zaspomínať na rok 2005, keď Slovensku vládla Koščová a vedúci za sebou ešte ťahal po pieskovisku káčera. Vtedy rozmýšlal, či mu projekt Fony.sk naozaj klapne, a aj dačo kvapne. Vďaka vám sa to podarilo, a preto prídu prehľady najzaujímavejších fónov, ktoré sme testovali. Mišo samozrejme maká aj v lete 2010. Zvládol dve Motoroly, ktoré sa síce dostali z Ameriky až k nám, ale s meškaním, ktoré ich bude stáť možno život. Minimálne ten obchodný. O život určite nejde aj-fónu IV., jeho prvý mini-test nájdete aj u nás. Michal šiel mimoriadne na ostro, bez gumenného návleku. Bumperu!! Zo severu Ameriky je tu nový BlackBerry 9800 Torch, ktorý sa po prvýkrát v histórii vysúva. Ak si naň robíte zálusk a zároveň vlastníte nejaký ten ropný vrt v Dubaji, spozornite. Miestni šejkovia chcú mať BB sieť pod kontrolou, takže čaká blokovanie. V oblasti, kde sa okolo pásu nenosí ľadvinka, ale semtex, je to pochopiteľné.

Vedúci sľúbil znovuoživenie videí, na začiatok musí postačiť aj spomienka na jeho dlhé vlasy a februárový Mobile World Congress. My ostatní si zoberieme solničku, namočíme nohy do lavóra, miernym trasením improvizujeme slané vlny Balkánu a spomienku na júlovú lastminutku. Ceny za drahý chorvátsky roaming nám určite s radosťou pripomenie minútová tarifikácia v nočnom TV kvíze.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu